Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Doktor Strange - przygodowy, USA 2016

Utworzony przez Gość, 10 lutego 2020 r. o 20:30
"Walka z siłami ciemności, aby ocalić świat."
Odpowiedz
Sławny neurochirurg (arogancki)  ulega wypadkowi, w wyniku którego traci sprawność w rękach. W poszukiwaniu uzdrowienia trafia do ośrodka, który okazuje się być miejscem walki ze złem, gdzie zdobywa nowe moce. (telemagazyn.pl)
Odpowiedz
Opis: Historia światowej sławy neurochirurga, doktora Stephena Strange'a, którego życie odmienił tragiczny wypadek samochodowy, odbierający mu sprawność w rękach. Gdy tradycyjna medycyna zawodzi, w poszukiwaniu uzdrowienia i nadziei mężczyzna trafia do tajemniczej samotni. Tam orientuje się, że nie jest to jedynie ośrodek kuracyjny, ale przede wszystkim miejsce walki z zagrażającymi światu mrocznymi siłami. Uzbrojony w nowo nabytą moc Strange będzie musiał wybrać między powrotem do życia w bogactwie i sławie, a próbą obrony świata przed złem. (telemagazyn.pl)
Odpowiedz
"Zepsuje mi ststystyki." Brak szansy na chwałę?"
Odpowiedz
Módlmy się: Z prośbą o nawrócenie osób aroganckich. Amen.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...