Jestem przystojnym, 30 letnim blondynem, 192 cm wzrostu, 92 kg.
Szukam starszej ode mnie kochanki. Pisz nie pożałujesz;-)
konkret20@o2.pl
|
|
Przystojny 30 latek bez problemu znalazł by kobietę(kochankę) :)Tylko fajtłapa poszukuje na forum.
|
|
Jestem przystojnym, 30 letnim blondynem, 192 cm wzrostu, 92 kg. Szukam starszej ode mnie kochanki. Pisz nie pożałujesz;-) konkret20@o2.pl Jestem przystojnym, 30 letnim blondynem, 192 cm wzrostu, 92 kg. Szukam starszej ode mnie kochanki. Pisz nie pożałujesz;-) konkret20@o2.plHello Przystojniaku :-P "Przeleć mnie w tej koniczynie..." :-D |
|
On nie zna... tej piosenki :D
|
|
Jeżeli tu odpowiednia pani się nie znalazła, spróbuj na paylove.pl
|
|
No tego jeszcze nie grali. Szukać kobiety na forum. :)
szamba betonowe Opolskie
Ostatnio edytowany 31 lipca 2015 r. o 21:37
|
|
Chętna jestem na seks z mężczyzną bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl
|
|
Heeej, Jestem studentką, mam 24 lata, szukam faceta który zaspokoi moje pragnienia. Jestem bardzo napaloną osobą która potrzebuje dużo seksu.
Mam nadzieję że znajdzie się tutaj jakiś fajny męzczyzna :)
Kontakt Mail : korneliakornelka2@wp.pl
|
|
Kornelia paylove.pl tam znajdziesz wielu chętnych panów, uwielbiających seks:)
|
|
Heeej, Jestem studentką, mam 24 lata, szukam faceta który zaspokoi moje pragnienia. Jestem bardzo napaloną osobą która potrzebuje dużo seksu. Mam nadzieję że znajdzie się tutaj jakiś fajny męzczyzna :) Kontakt Mail : korneliakornelka2@wp.plKornelia, jeśli jesteś rzeczywiście studentką, to zainwestuj w słownik poprawnej polszczyzny bo nie zostaniesz magistrem (ani nawet licencjatem lub inżynierem). :( |
|
Do łużka nie potrzeba ortografii
Deska tarasowa Kielce
Ostatnio edytowany 29 stycznia 2016 r. o 19:37
|
|
Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|