![]() |
Módlmy się: Za wstawiennictwem św. Ojca Pio, z miłością oddaję moje cierpienie Panu Bogu. Jezu, ufam Tobie
|
![]() |
Czuję się, jakby ktoś wyrwał mi serce, Jezu, Ty się tym zajmij! Panie, przyjmij proszę, mój ból i cierpienie i daj mi wytchnienie. Amen.
|
![]() |
PROŚBA -
W intencji za tę próbę, sprawdzian, egzamin...za DROGĘ...Jezu, ufam Tobie
|
![]() |
Módlmy się: Panie Jezu, polecamy Ci ofiary ucisku, z prośbą, ulituj się nad nami. Amen.
|
![]() |
Módlmy się: W intencji cierpiących, za wstawiennictwem Matki Bożej Bolesnej, ich ból i cierpienie z miłością oddaję i powierzam kochającemu Ojcu. Jezu, ufam Tobie
|
![]() |
Módlmy się: Panie Jezu, najsłabsi są wykorzystywani w różnego rodzaju rozgrywkach, prosimy, Ty się tym zajmij. Ujmij się za nami. Amen.
|
![]() |
RATUJMY RÓŻAŃCEM POLSKĘ I ŚWIAT!
|
![]() |
Matko Boża Kębelska, daj nam poznać skutki Twej zbawiennej opieki. Prośba o cud uzdrowienia.
|
![]() |
Módlmy się: Matko Boża, wypraszaj nam potzrebne łaski i proś swojego Syna o zdrowie dla nas, dla wszystkich chorych. Amen.
|
![]() |
Módlmy się, prośmy i dziękujmy...wytrwale!
|
![]() |
Miłosierdziu Bożemu polacamy chorych i ich bliskich - Jezu, ufam Tobie!
|
![]() |
Matko Boża, wstawiaj się za nami, błagamy! Szczególnie gdy brakuje sił i wytrwałości, oręduj za nami. Amen.
|
![]() |
Do chorych i cierpiących - na Titanicu, wszyscy byli zdrowi.
|
![]() |
Módlmy się: O potrzebną pomoc, opamiętanie i nawrócenie dla chorych na chciwość. Amen.
|
![]() |
"Wierzę w Boga, gdy doskwiera mi ból wszystkiego. Kiedy boli mnie tylko jedna część ciała, pozostaję ateistą."
|
![]() |
Módlmy się: W intencji chorych, z prośbą o oczyszczenie. Amen.
|
![]() |
Biedak zawołał i Pan go wysłuchał. (Ps 34 (33), 2-3. 17-18. 19 i 23)
|
![]() |
Módlmy się: W intencji chorych oraz boleśnie doświadczonych przez los - Jezu, ufam Tobie!
|
![]() |
Nie jesteś sam. Pozwól sobie pomóc!
|
![]() |
Módlmy się: Z prośbą o wytchnienie w intencji chorych, szczególnie na choroby genetyczne i onkologiczne - Jezu, Ty się tym zajmij!
|
Strona 7 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|