Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

156 osób zakażonych koronawirusem w Polsce. 6 nowych przypadków

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 marca 2020 r. o 16:18 Powrót do artykułu
Jak nie macie w robocie płynu to na orlenie ma być za 10 zł/ l
Odpowiedz
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy wspiera potrzebujących w związku z zagrożeniem koronawirusem. Jeśli ktokolwiek potrzebuje pomocy, na przykład w zrobieniu zakupów, do dyspozycji są wolontariusze WOŚP.
Odpowiedz
Od dnia dzisiejszego nie są podawane dane na temat nowych zachorowań w woj lubelskim. Od parku dni już się nie podaje konkretnych miejscowości. Najgorsze jest to że mamy niewystarczająca liczbę respiratorow! A czym to grozi to każdy chyba wie. 
Odpowiedz
W czasie pandemii Orlen powinien sprzedawać płyn po kosztach. Właśnie z 95 zł, obniżyli cenę na 49 zł. Skoro mogą finansować PFN, TVP, różne imprezy, np. wypad na narty dla dziennikarzy TVpis , to powinni zaopatrywać szpitale...
Odpowiedz
Znowu spady POpłuczyn rozsiewają plotki. Taka teraz taktyka walki z rządem. A dla przyPOmnienia: Arłukowicz(PO), kiedy był ministrem zdrowia postulował zamknięcie 3/4 szpitali, dzięki Kopaczowej 180 osób zmarło na grypę, bo zaniechała kupna szczepionki, a za Tuska Polska zrezygnowała z kupna maseczek, testów i respiratorów.
Odpowiedz
Nie ma czegoś takiego jak TVpis, a od Orlenu to radzę się odczepić, bo często bywam na stacji Orlenu i nigdy nie zawiodłem się ani na pracownikach ani na produktach tej firmy.
Odpowiedz
Jak ty mnie człowieku rozśmieszyłeś! No więc też ci radzę : odłącz się od TVPis i kup trochę płynu do dezynfekcji dla któregoś szpitala, bo brakuje.
Odpowiedz
Skoro WOŚPpomaga w np w dostarczeniu zakupów to ja się pytam gdzie Owsiak z resztą pieniążków np na zakup sprzętu który jest teraz niezbędny? Przecież każdy wie, że nie cala kwota z WOŚP zostaje zawsze przekazana.... Może czas aby ją w końcu wyłożyć?
Odpowiedz
Jak ci zginęły pieniążki to idz na policje. Jesli natomiast pomawiasz innych bez dowodów, to policja wkrótce przyjdzie do ciebie. 
Odpowiedz
Skoro WOŚPpomaga w np w dostarczeniu zakupów to ja się pytam gdzie Owsiak z resztą pieniążków np na zakup sprzętu który jest teraz niezbędny? Przecież każdy wie, że nie cala kwota z WOŚP zostaje zawsze przekazana.... Może czas aby ją w końcu wyłożyć?
 Gdzie jest Caritas
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...