![]() |
Jak nie macie w robocie płynu to na orlenie ma być za 10 zł/ l
|
![]() |
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy wspiera potrzebujących w związku z zagrożeniem koronawirusem. Jeśli ktokolwiek potrzebuje pomocy, na przykład w zrobieniu zakupów, do dyspozycji są wolontariusze WOŚP.
|
![]() |
Od dnia dzisiejszego nie są podawane dane na temat nowych zachorowań w woj lubelskim. Od parku dni już się nie podaje konkretnych miejscowości. Najgorsze jest to że mamy niewystarczająca liczbę respiratorow! A czym to grozi to każdy chyba wie.
|
![]() |
W czasie pandemii Orlen powinien sprzedawać płyn po kosztach. Właśnie z 95 zł, obniżyli cenę na 49 zł. Skoro mogą finansować PFN, TVP, różne imprezy, np. wypad na narty dla dziennikarzy TVpis , to powinni zaopatrywać szpitale...
|
![]() |
Znowu spady POpłuczyn rozsiewają plotki. Taka teraz taktyka walki z rządem. A dla przyPOmnienia: Arłukowicz(PO), kiedy był ministrem zdrowia postulował zamknięcie 3/4 szpitali, dzięki Kopaczowej 180 osób zmarło na grypę, bo zaniechała kupna szczepionki, a za Tuska Polska zrezygnowała z kupna maseczek, testów i respiratorów.
|
![]() |
Nie ma czegoś takiego jak TVpis, a od Orlenu to radzę się odczepić, bo często bywam na stacji Orlenu i nigdy nie zawiodłem się ani na pracownikach ani na produktach tej firmy.
|
![]() |
Jak ty mnie człowieku rozśmieszyłeś! No więc też ci radzę : odłącz się od TVPis i kup trochę płynu do dezynfekcji dla któregoś szpitala, bo brakuje.
|
![]() |
Skoro WOŚPpomaga w np w dostarczeniu zakupów to ja się pytam gdzie Owsiak z resztą pieniążków np na zakup sprzętu który jest teraz niezbędny? Przecież każdy wie, że nie cala kwota z WOŚP zostaje zawsze przekazana.... Może czas aby ją w końcu wyłożyć?
|
![]() |
Jak ci zginęły pieniążki to idz na policje. Jesli natomiast pomawiasz innych bez dowodów, to policja wkrótce przyjdzie do ciebie.
|
![]() |
Skoro WOŚPpomaga w np w dostarczeniu zakupów to ja się pytam gdzie Owsiak z resztą pieniążków np na zakup sprzętu który jest teraz niezbędny? Przecież każdy wie, że nie cala kwota z WOŚP zostaje zawsze przekazana.... Może czas aby ją w końcu wyłożyć?Gdzie jest Caritas |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|