Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

25 nowych przypadków zachorowań na koronawirusa w Polsce

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 marca 2020 r. o 08:57 Powrót do artykułu
Kto może niech nie wychodzi z domu, to pokonany to świństwo znacznie szybciej. Francja, Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania i inne zachodnio europejskie kraje jak w amoku latają po barach, robią imprezy , maratony będzie u nich jeszcze gorzej niż we Włoszech. Granice należy zamknąć do końca roku. U nas będzie po epidemii A oni będą jeszcze walczyc
Odpowiedz
Państwo powinno w takiej sytuacji znacjonalizować prywatne praktyki lekarskie żeby sprawować nad tym kontrole. Do mojej praktyki w żaden sposób nie można się dodzwonić.
Odpowiedz
Tylko od naszej odpowiedzialności zależy jak sytuacja się potoczy. Mimo wszystko uważam, że rząd spóźnił się o dobre 3 tygodnie z zamknięciem granic. Gdyby to było zrobione wcześniej dziś byłoby łatwiej. Mamy jednak to co mamy i od nas samych zależy los nas wszystkich. Zdrowia życzę.
Odpowiedz
To ma swoje plusy. Na ulicach miasta max 30% samochodów jak zwykle. Wreszcie da się żyć w Lublinie. Można do pracy na piechotę spokojnie pójść , zamiast w tym hałasie i smrodzie, bezpiecznie przechodzić przez przejścia. Tak powinno być na co dzień. Warto zastanowić się nad wprowadzeniem płatnej strefy parkowania w całym mieście. Do każdego lokalu mieszkalnego czy domu w granicach miasta przysługiwałoby prawo do jednego bezpłatnie parkującego w mieście konkretnego samochodu. Za kolejne samochody trzeba byłoby płacić. Płaciliby tak samo przyjezdni, no chyba, że wykażą, że pracują i tutaj odprowadzają podatki to wtedy byłaby zniżka.
Odpowiedz
To ma swoje plusy. Na ulicach miasta max 30% samochodów jak zwykle. Wreszcie da się żyć w Lublinie. Można do pracy na piechotę spokojnie pójść , zamiast w tym hałasie i smrodzie, bezpiecznie przechodzić przez przejścia. Tak powinno być na co dzień. Warto zastanowić się nad wprowadzeniem płatnej strefy parkowania w całym mieście. Do każdego lokalu mieszkalnego czy domu w granicach miasta przysługiwałoby prawo do jednego bezpłatnie parkującego w mieście konkretnego samochodu. Za kolejne samochody trzeba byłoby płacić. Płaciliby tak samo przyjezdni, no chyba, że wykażą, że pracują i tutaj odprowadzają podatki to wtedy byłaby zniżka.
 Jedynym słusznym rozwiązaniem, jest nakłonienie ludzi do korzystania z komunikacji miejskiej. Oczywiście po pokonaniu epidemii koronawirusa. Centrum miasta powinno być w ogóle zamknięte dla prywatnego transportu. To jest słuszny kierunek.
Odpowiedz
Gdyby rządził rząd PO-PSL to wierzę, że by do tego nie doszło. A przynajmniej na taką skalę. Myślę, że skuteczniej by sobie poradzili z epidemią koronawirusa.
Odpowiedz
By było tak jak we Francji. Lepiej?
Odpowiedz
Gdyby rządził rząd PO-PSL to wierzę, że by do tego nie doszło. A przynajmniej na taką skalę. Myślę, że skuteczniej by sobie poradzili z epidemią koronawirusa.
 Obywatelu zapiszcie się do ORMO. ORMO wiecznie żywe... Gdyby rządził rząd POpłuczyn to nie zostałoby zrobione nawet połowę tego co zrobił obecny rząd a Kopaczka kazałaby ci się cieszyć wiosną przekonując, że wszystko jest super i pięknie i w ogóle pod kontrolą. To już było nie tak znowu dawno. Więc nie pisz bredni.
Odpowiedz
Teraz będziemy mieli dwa rodzaje lekarzy: tych którzy z pełnym poświęceniem pracują bezpośrednio z chorymi w szpitalach i tych którzy w trosce o WŁasne zdrowie przyjmują na telefon w swoich prywatnych praktykach.
Odpowiedz
Ja myślę że gdyby rządził rząd PO-PSL to byłoby gorzej niż we Włoszech. Natomist minister zdrowia powinien startować w wyborach na prezydenta.
Odpowiedz
A gdzie lubelskie? W weekend nie byly wykonywane badania czy nie chca podawac wynikow dla opinii? Dziwnym trafem nie bylo zarażonych......
Odpowiedz
Leclerc godz 7.30 - ok 100 klientów na sklepie , z czego połowa to emeryci. Młodych i osoby w średnim wieku można spotkać w maskach, ale emeryt w maseczce to rzadki widok
Odpowiedz
W dzisiejszej pogoni za dobrami materialnymi epidemia coronawirusa uczy nas pokory wobec siebie i innych. Ukazuje nam to co przez ostatnie dziesięciolecia bylo mniej ważne dla większości społeczeństwa a jednocześnie obnaża nasze podejście do odpowiedzialności wobec siebie a jednocześnie wzięcie odpowiedzialność za drugiego człowieka. Uczy nas tej odpowiedzialności, ukazuje czym jest rodzina. Jak dbać i być za nią odpowiedzialnym. Szeroko pojeta wolność i zasada wpajana od kilkunastu lat Robta co chceta w obliczu rozprzestrzeniania się epidemi zweryfikowała nasze podejście do wolności. Śledząc doniesienia o kolejnych zachorowaniach ogniskach choroby i o dzialaniach które celem jest zabezpieczenie nas obywateli przed epidemia i odgornymi zarządzeniami nakazami czy zakazami którymi my jako społeczeństwo się poddajemy w celu zatrzymania tej epidemi. My jako społeczeństwo wbrew tym którzy każdego dnia krzyczą o demokracji wolności w mediach potrafimy ta wolność dostosować do do czasu w jakim żyjemy mniejszym czy większym stopniu ale świadomie się godziny na taką formule wolności. Mam nadzieję że Polacy odrobią tą lekcje i zaczną postępować w sposób odpowiedzialny wobec siebie po zakończeniu tej epidemi. A rodzina odpowiedzialność i wolność pozostanie na długo w naszym co dziennym myśleniu. Pozdrawiam moich rodaków życząc Wam przede wszystkim zdrowia i korzystając ze dzisiejszy czas skupia nas w kierunku człowieczeństwa refleksji. Nad tym co było. Nad tym co jest. I nad tym co będzie Pozdrawiam Kisiel
Odpowiedz
Kiedy będzie odgórne zalecenie aby dezynfekowac windy osobowe? Windami przemieszczają się tysiące ludzi a w tym też chorzy
Odpowiedz
W lubelskim były robione badania i testy i należy się tylko cieszyć że nic nie stwierdzono.
Odpowiedz
świnie, kury, dziki... teraz ludzi.............. desperacja
Odpowiedz
Pracuje w ochronie zdrowia od 25 lat W tym czasie przeżyłem różnych ministrów zdrowia w tym kraju. Z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć że Pan profesor Łukasz Szumowski jest najlepszym i najbardziej zaangażowanym w pracę ministrem zdrowia w moich 25 latach pracy. Tak trzymać Panie ministrze. W imieniu koleżanek i kolegów ratowników życzymy zdrowia i siły. A my życzymy sobie jako grupia zawodowa dalszej tak rzeczowej współpracy z Panem.
Odpowiedz
Pomimo korona wirusa, żyjemy i tak w lepszych czasach niż za PO i PSL, bo zapewnie teraz mieli byśmy Nowoczesną eutanazję zaś Wiosnę biedronia wachali byśmy od korzenia.
Odpowiedz
Pracuje w ochronie zdrowia od 25 lat W tym czasie przeżyłem różnych ministrów zdrowia w tym kraju. Z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć że Pan profesor Łukasz Szumowski jest najlepszym i najbardziej zaangażowanym w pracę ministrem zdrowia w moich 25 latach pracy. Tak trzymać Panie ministrze. W imieniu koleżanek i kolegów ratowników życzymy zdrowia i siły. A my życzymy sobie jako grupia zawodowa dalszej tak rzeczowej współpracy z Panem.
 To pisałaem ja Jarząbek. Aha, w zeszłym tygodniu nie pisałem bo byłem chory, mam zwolnienie. 
Odpowiedz
Nawet pandemia nie przeszkodzi partyjnym pisowskim agitatorom walczyć. Farmy trolli pracują bez wytchnienia. Co za czasy! Co za ludzie!
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...