![]() |
Chciałbym poleżeć w domu jak nauczyciele.
|
![]() |
Gdyby rządził rząd PO-PSL to wierzę, że by do tego nie doszło. A przynajmniej na taką skalę. Myślę, że skuteczniej by sobie poradzili z epidemią koronawirusa.Tak. Z premier, która potrafiła nawet zabłądzić na czerwonym dywanie. |
![]() |
Leclerc godz 7.30 - ok 100 klientów na sklepie , z czego połowa to emeryci. Młodych i osoby w średnim wieku można spotkać w maskach, ale emeryt w maseczce to rzadki widokbo nie będzie biegał po mieście, żeby ją kupić, bo nie ma siły? bo nie ma internetu, albo nie wie, jak się w nim poruszać? Jest wiele samotnych osób, którym nie ma kto pomóc. Zamiast psioczyć rozdawaj maseczki, tym, którzy nie mają. |
![]() |
W lubelskim były robione badania i testy i należy się tylko cieszyć że nic nie stwierdzono.A ile tych badań zrobiono w lubelskim? |
![]() |
Sveiks draugs
Kā jums klājas šodien ????? Es vēlos pateikties labu ziņu uzņēmumam par to, ka šodien saņēmāt manā aizdevuma summu USD 50000, tāpēc, ja vēlaties pieteikties steidzamam aizdevumam, lūdzu, sazinieties ar WhatsApp viņi šodien e-pastā goodloancompany01@gmail.com vai arī varat arī WhatsApp viņiem pa tālruni +2348141252381 kā arī mēs piedāvājam jebkura veida aizdevumu
|
![]() |
Pamiętacie Małgorzatę Sadurską (PiS)? Przeszła z kancelarii Dudy do zarządu PZU. W 2017 roku zarobiła: 421 tysięcy zł. W 2018 roku zarobiła: 766 tysięcy zł... miesięcznie prawie 64 tysiące zł . ***s://***fakt.pl/pieniadze/finanse/malgorzata-sadurska-zarobila-fortune-w-pzu/kw8y4e2
|
![]() |
"Fakt" o pensji Maksa Kraczkowskiego w zarządzie PKO BP. Były poseł PiS zarabia 7 tys. zł dziennie ***s://***fakt.pl/wydarzenia/polityka/maks-kraczkowski-z-pis-zarabia-w-pko-bp-7200-zl-dziennie/2317rr2
|
![]() |
Do ss weź sobie dobrą książkę lub jakąś lekturę i nie zadawaj głupich pytań.
|
![]() |
Mam nadzieję, że chorzy, którym krzyż przeszkadza, nie pozwolą się położyć w sali szpitala, gdzie jest krzyż, ani leczyć przez lekarza katolika oraz poddawać opiece wierzącej pielęgniarki. Pozostaną w salach wyposażonych przez Owsiaka i pod respiratorami zakupionymi przez Owsiaka, w lecznicach obsługiwanych przez ateistów. Na zdrowie!
|
![]() |
W Polskim Radiu 24 od rana WHO zła, Unia Europejska bardzo zła i lewacka, dobry jest tylko polski rząd. Czyli te 7 mld euro z Unii na walkę ze skutkami epidemii też śmierdzi i nie bierzemy?
|
![]() |
Polski rząd mocny w gębie i propagandzie, a szpitale w stanie zawałowym już na początku epidemii.
|
![]() |
Prawdziwa "katoliczka" daje pokaz miłości do blizniego. Guzik cię powinno obchodzić w co, kto wierzy i do czego się modli. Nie twoja sprawa! Zajmij się sobą okropna, zła osobo!
|
![]() |
ale będzie tania siła robocza za pół roku, jak w Chinach + Ci co wszyscy wracają zza granic, skończy się cwaniakowanie zarobków po 3,5-5tyś. :]
|
![]() |
ZAMILCZ! WSTYDU NIEMASZ TAK KŁAMAĆ.
|
![]() |
Na horyzoncie mamy największy światowy kryzys od końca II WS, a dla PIS liczy się tylko utrzymanie władzy poprzez kupowanie głosów przed wyborami. Unia musi pomóc, bo już rozdali wszystko na swoją propagandę.
|
![]() |
Tym czasem Niemiecki rząd ma nadwyżkę w budżecie pozwalającą na wsparcie gospodarki w czasach kryzysu, a my mamy szalejącą inflację i dalsze zadłużanie przyszłych pokoleń. Zatem nie ma się czym chwalić.
|
![]() |
Rząd którym z tylnego siedzenia dowodzi JK jest totalnie bezradny, rozdali miliardy na kupowanie głosów, a teraz życie mówi - sprawdzam. Fatalnie to wygląda. Umrze wielu naszych rodaków by ziścił się sen prezesa o zbawcy narodu.
|
![]() |
Do ss weź sobie dobrą książkę lub jakąś lekturę i nie zadawaj głupich pytań.Dlaczego uważasze że te pytania są głupie czy nie miejscu? Interesuje mnie ile zrobiono badań że nie wykryto jakim cudem żadnego chorego.... |
![]() |
padłam.Pracuje w ochronie zdrowia od 25 lat W tym czasie przeżyłem różnych ministrów zdrowia w tym kraju. Z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć że Pan profesor Łukasz Szumowski jest najlepszym i najbardziej zaangażowanym w pracę ministrem zdrowia w moich 25 latach pracy. Tak trzymać Panie ministrze. W imieniu koleżanek i kolegów ratowników życzymy zdrowia i siły. A my życzymy sobie jako grupia zawodowa dalszej tak rzeczowej współpracy z Panem.To pisałaem ja Jarząbek. Aha, w zeszłym tygodniu nie pisałem bo byłem chory, mam zwolnienie. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|