![]() |
glowny problem rozprzestrzeniania sie epidemi to problemie braku dezynfekcji rak na granicy w przejsciach granicznych i lotniskach!!!!
cala ta sytuacja z epidemia obnaza slabosc naszego systemu przed zagrozeniami epidemiologicznymi z zewnatrz.
powstala luka i to w miejscu o znaczeniu strategicznym gdzie takie urzadzenia do dezynfekcji powinny byc od poczatku istnienia kazdego przejscia. byly plany wydatku 200mln zl na plot przed dzikami ale nikt nie mysli o prostych tanich urzadzeniach ktore zapewnilyby minimalna ochrone. nie wiem za co ci urzednicy biora pieniadze w inspektoracie ochrony sanitarnej. na lotniskach czy przejsciach stawia sie za kilkanascie mln zlotych budynki w ktorych nikt nie urzeduj a nie mam prostych rzeczy POJEMNIKOW NA PLYN DO DEZYNFEKCJI RAK w jakim kraju zyjemy
ponadto takie dozowniki powinny byc na MOPach na autostradach na dworcach w glownych miastach pkp pks centrach przesiadkowych i takie miejsca powinnu wyznaczyc urzednicy z miastami czy instytucjach gdzie jest duzy przeplyw ludzi.
od takich rzeczy sie zaczyna a to co zapowiedzial dzis premier kontrole na granicach to musztarda po obiedzie TRAGEDIAAA chociaz ktos powie lepiej teraz niz wcale albo polak madry po szkodzie a co oni robili 3 tygodnie czekali na koronawirusa jak sie w koncu pojawi
zapobiegac epidemiom trzeba codziennie a nie od wielkiego krzyku i dzwonu
|
![]() |
Za późno o miesiąc za późno teraz będą nowe ogniska korona. Autobusy przywiozly duzo pracujących na czarno
|
![]() |
Co z granicą z UA?
|
![]() |
Ja przejezdzalem przez granice Czech w srode i kontrola stala ale nie zatrzymali mnie ani 10 pojazdow przed jak i za mna wiec dla picu ta kontrola
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|