Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
glowny problem rozprzestrzeniania sie epidemi to problemie braku dezynfekcji rak na granicy w przejsciach granicznych i lotniskach!!!! cala ta sytuacja z epidemia obnaza slabosc naszego systemu przed zagrozeniami epidemiologicznymi z zewnatrz. powstala luka i to w miejscu o znaczeniu strategicznym gdzie takie urzadzenia do dezynfekcji powinny byc od poczatku istnienia kazdego przejscia. byly plany wydatku 200mln zl na plot przed dzikami ale nikt nie mysli o prostych tanich urzadzeniach ktore zapewnilyby minimalna ochrone. nie wiem za co ci urzednicy biora pieniadze w inspektoracie ochrony sanitarnej. na lotniskach czy przejsciach stawia sie za kilkanascie mln zlotych budynki w ktorych nikt nie urzeduj a nie mam prostych rzeczy POJEMNIKOW NA PLYN DO DEZYNFEKCJI RAK w jakim kraju zyjemy ponadto takie dozowniki powinny byc na MOPach na autostradach na dworcach w glownych miastach pkp pks centrach przesiadkowych i takie miejsca powinnu wyznaczyc urzednicy z miastami czy instytucjach gdzie jest duzy przeplyw ludzi. od takich rzeczy sie zaczyna a to co zapowiedzial dzis premier kontrole na granicach to musztarda po obiedzie TRAGEDIAAA chociaz ktos powie lepiej teraz niz wcale albo polak madry po szkodzie a co oni robili 3 tygodnie czekali na koronawirusa jak sie w koncu pojawi zapobiegac epidemiom trzeba codziennie a nie od wielkiego krzyku i dzwonu
Odpowiedz
Za późno o miesiąc za późno teraz będą nowe ogniska korona. Autobusy przywiozly duzo pracujących na czarno 
Odpowiedz
Co z granicą z UA?
Odpowiedz
Ja przejezdzalem przez granice Czech w srode i kontrola stala ale nie zatrzymali mnie ani 10 pojazdow przed jak i za mna wiec dla picu ta kontrola
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...