![]() |
Brawo dla Puław że pod urzędem miasta działa ambulans do pobierania krwi.
|
![]() |
Super. Do okulisty na NFZ odwołano mi wizyte bo koronawirus. Ale żeby krwi mi za free upuścic, to zapraszają... Koronawirus uciekł z krzykiem przed strzykawą?
|
![]() |
W RATUSZU siedzi ponad 1500 bezrobotnych - niech chociaż krew oddadzą potrzebującym
|
![]() |
Super. Do okulisty na NFZ odwołano mi wizyte bo koronawirus. Ale żeby krwi mi za free upuścic, to zapraszają... Koronawirus uciekł z krzykiem przed strzykawą?Bez wizyty u okulisty wyżyjesz, najwyżej jakiś czas ze starymi okularami będziesz jeździł, albo prywatnie pójdziesz, jak coś pilnego. Natomiast jak Ci się coś stanie i przyjdzie Cię operować, to pasowałoby, żeby krew potrzebna do operacji była dostępna, nie? Tyle, że ona się nie bierze z powietrza... |
![]() |
Spoko. Ja pójdę prywatnie, zapłacę 150 PLN i pokażę gest Lichockiej wołaniom o moją krew. Akurat 0 Rh- Tylko po co płacę składkę na NFZ? Dziękuję za uwagę.Super. Do okulisty na NFZ odwołano mi wizyte bo koronawirus. Ale żeby krwi mi za free upuścic, to zapraszają... Koronawirus uciekł z krzykiem przed strzykawą?Bez wizyty u okulisty wyżyjesz, najwyżej jakiś czas ze starymi okularami będziesz jeździł, albo prywatnie pójdziesz, jak coś pilnego. Natomiast jak Ci się coś stanie i przyjdzie Cię operować, to pasowałoby, żeby krew potrzebna do operacji była dostępna, nie? Tyle, że ona się nie bierze z powietrza... |
![]() |
A skąd wiadomo, czy oddana krew nie jest zarażona koronawirusem? Na podstawie ankiety czy może jednak jest potem badana?
|
![]() |
W wyniku obrażeń powypadkowych potrzebowałem wiele jednostek krwi ( dwa krwotoki, wielogodzinna operacja). Dziekuję wszystkim którzy oddają krew. Jestem żywym przykładem że krew ratuje życie. Ratowanie życia to w oczach JEZUSA BOGA Żywego dobry czyń ....... wyszukiwarka : " błędy w naukach Świadków Jehowy część 2 transfuzja i krwiodawstwo "
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|