Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Brakuje krwi przez koronawirusa. Krwiodawcy poszukiwani

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 marca 2020 r. o 10:36 Powrót do artykułu
Brawo dla Puław że pod urzędem miasta działa ambulans do pobierania krwi.
Odpowiedz
Super. Do okulisty na NFZ odwołano mi wizyte bo koronawirus. Ale żeby krwi mi za free upuścic, to zapraszają... Koronawirus uciekł z krzykiem przed strzykawą?
Odpowiedz
W RATUSZU siedzi ponad 1500 bezrobotnych - niech chociaż krew oddadzą potrzebującym
Odpowiedz
Super. Do okulisty na NFZ odwołano mi wizyte bo koronawirus. Ale żeby krwi mi za free upuścic, to zapraszają... Koronawirus uciekł z krzykiem przed strzykawą?
  Bez wizyty u okulisty wyżyjesz, najwyżej jakiś czas ze starymi okularami będziesz jeździł, albo prywatnie pójdziesz, jak coś pilnego. Natomiast jak Ci się coś stanie i przyjdzie Cię operować, to pasowałoby, żeby krew potrzebna do operacji była dostępna, nie? Tyle, że ona się nie bierze z powietrza...
Odpowiedz
Bez wizyty u okulisty wyżyjesz, najwyżej jakiś czas ze starymi okularami będziesz jeździł, albo prywatnie pójdziesz, jak coś pilnego. Natomiast jak Ci się coś stanie i przyjdzie Cię operować, to pasowałoby, żeby krew potrzebna do operacji była dostępna, nie? Tyle, że ona się nie bierze z powietrza...
 Spoko. Ja pójdę prywatnie, zapłacę 150 PLN i pokażę gest Lichockiej wołaniom o moją krew. Akurat 0 Rh- Tylko po co płacę składkę na NFZ? Dziękuję za uwagę.
Odpowiedz
A skąd wiadomo, czy oddana krew nie jest zarażona koronawirusem? Na podstawie ankiety czy może jednak jest potem badana?
Odpowiedz
W wyniku obrażeń powypadkowych potrzebowałem wiele jednostek krwi ( dwa krwotoki, wielogodzinna operacja). Dziekuję wszystkim którzy oddają krew. Jestem żywym przykładem że krew ratuje życie. Ratowanie życia to w oczach JEZUSA BOGA Żywego dobry czyń ....... wyszukiwarka : " błędy w naukach Świadków Jehowy część 2 transfuzja i krwiodawstwo "
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...