![]() |
Miałem problemy z nadgarstkiem, ciągłe bóle , które dawały się we znaki.
Jednak udało się to wyleczyć poprzez rehabilitację.
Leczyłem sie w klinice Bona Dea w Krakowie i wszystkim którzy maja podobne problemy mogę jak najbardziej polecić.
Super kadra specjalistów, opieka nad pacjentem od poczatku leczenia ,aż do jego zakończenia.
|
![]() |
Nie znam. Ja leczyłem się u Pruszkowskiej w Wieliczce. Jakoś nie mogłem się zebrać do operacji. Nie tyle, że się bałem, ale ta cała rekonwalescencja i w ogóle. Mogę polecić terapię BP, bo faktycznie wszystko jest ok
|
![]() |
No i jak? Czytałam o tej Beacie Pruszkowskiej z Wieliczki, że faktycznie potrafi pomóc. Potwierdzi ktoś?Ja mogę potwierdzić :) Pomogła mi! Nie spodziewałam się, że faktycznie uniknę operacji, której się panicznie bałam.Udało się i to jest najważniejsze. Wiele osób chwali panią Beatkę i sama też tak właśnie do niej trafiłam - z polecenia. |
![]() |
Metoda BP... sporo o niej czytałem. Ciekawe to jest. To autorska metoda. Wiele osób ją chwali.
|
![]() |
chwali ją bo działa i nie trzeba ręki ciąć . mnie już na samą myśl o nożu chirurgicznym ciarki przechodzą.
|
![]() |
Sądząc po wielu opiniach o tej metodzie w necie, to myślę, że tak. To jest jej autorska metoda.
|
![]() |
Albo do Fizjoterapia Mazur, tam też jest dobrze, pomagają z takimi rzeczami
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|