Co raz więcej osób ma problem własnie z zespołem cieśni kanału nadgarstka. Z zabiegiem nie można czekać, bo stan tylko się pogarsza. Oczywiście na NFZ zawsze można liczyć i dostać termin na przyszły rok. Jeśli nie widzi wam się takie czekanie w bólu to polecam KlinikęNadgarstka. Wszystko załatwicie w 30 minut.
|
|
Mówisz o Klinice Nadgarstka koło Poznania? http://www.klinikanadgarstka.pl/cennik/ sam się tam leczyłem mają świetną kadrę specjalistów
|
|
o proszę, kto by się spodziewał. Drugi koniec Polski, a i tak trafiony. Ja też byłam w Klinice Nadgarstka, bo po urazie na nartach zrobiła mi się ta cieśń. Potwierdzam, lekarzy mają cudownych :)
|
|
Ale środa wlkp nie jest znowu tak daleko , sama byłam w Klinice Nadgarstka może nie chodzi o to by lekarze byli wspaniali ale na pewno są dobrymi specjalistami a chyba o to głównie chodzi
|
|
W Klinice Nadgarstka ważne jest to iż leczą i diagnozują szybko i komfortowo dla pacjentów warto się do nic zgłosić ze swoimi problememi a nie czekać aż będzie gorzej
|
|
Hmm powiem tak na taką operację na NFZ czeka się od roku do dwóch lat a w Klinice Nadgarstka takie operacje robią szybko i stosukowo tanio po dwóch tygodniach ściąga się szwy !
pod adresem http://www.klinikanadgarstka.pl/przebieg-leczenia/można ściągnąć program rehabilitacji nadgarstka po operacji zespołu cieśni kanału
|
|
Dokładnie wiem wiem kasa jest ważna ale nasze zdrowie też w takich Klinikach są tacy lekarze którzy przykładają się do leczenia ludzi a nie to co w szpitalach gdzie nie dość że czekasz na operację kilka lat to jeszcze ci te operacje odwalą na byle jak
|
|
no niestety. dlatego ja zawsze leczę się prywatnie. Klinikę Nadgarstka też znam, bo studiowałam w Poznaniu w czasie, kiedy moja cieśń dała o sobie znać. Bardzo miło wspominam to miejsce. W Leśnej Górze by się nie powstydzili takich warunków :P
|
|
Klinika Nadgarstka To bardzo dobre miejsce do leczenia tego typu schorzeń , ogólnie wielu pacjentów się tam leczy więc jeśli ktoś wybiera się leczyć nadgarstek to może warto wybrać się właśnie tam
|
|
ja od siebie jeszcze dodam, że lekarze w Klinice Nadgarstka zostawiają bardzo małe blizny :) widziałam u znajomych, że nie jest to regułą, więc warto zaznaczyć
|
|
A skąd wiecie, że to nadgarstek, a nie np. zator zylny reki objawy , do jakiego najpierw lekarza warto się udać po diagnozę? Co jak np. trochę poboli i przestanie, czy już trzeba iść, czy dopiero jak boli cały czas?
|
|
naturalne skojarzenie - boli ręka to do ortopedy. U mnie ból nie był stały, miałam kilkunastosekundowe napady, ale dość często się zdarzały. Akurat byłam na wyjeździe w Poznaniu i miałam Klinikę Nadgarstka akurat pod nosem, więc zgłosiłam się do nich. Byłam w Poznaniu służbowo, więc marnowanie czasu na kolejki w szpitalach odpadały, a z bólu nie mogłam już wytrzymać
|
|
Bylem w klinice nadgarstka pomogli mi choć mój przypadek był bardzo poważny, zajęli się mną bardzo dobrze opieka personelu jest na wyskoim poziomie
|
|
Żadnych zabiegów. Ja na to bym się nigdy nie zgodziła. Jak jest źle wykonany, to można mieć problem potem. Taka ręka może nie powrócić do pełnej sprawności. Lepiej zdecydować się na metodę bezoperacyjną.
|
|
Tzn? Napisz może coś więcej na ten temat. U mnie zdiagnozowano ten zespół cieśni i chcą mnie skierować na zabieg, ale ja się cholernie tego boję
|
|
Skad się bierze ta choroba? Czy jak mnie boli często ręka od pracy na komputerze to może byc to?
|
|
Ja jeszcze nie wybrałam się do lekarza, a koleżanka fizjoterapeutka własnie to u mnie podejrzewa. Stwierdziła to na podstawie objawów, które mam. Z chęcią przyjmnę wszystkie złote rady , jaieś ćwiczenia, domowe sposoby, co warto i czego nie warto robić w takiej sytuacji.
|
|
W Wieliczce w Centrum Rehabilitacji przyjmuje Beata Pruszkowska. Ma ona autorską metodę leczenia zachowawczeg. Na stronie tego centrum jest wszystko opisane. To naprawdę działa! @arturP oczywiście, że tak, może być od pracy na komputerze. |
|
Dzięki! Sprawdzę ją po Nowym Roku! Pozdrawiam!
|
|
No i jak? Czytałam o tej Beacie Pruszkowskiej z Wieliczki, że faktycznie potrafi pomóc. Potwierdzi ktoś?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|