![]() |
A dla czego tylko dla dziewczynek ?? Gdzie równouprawnienie ??
|
![]() |
Gdzie mała dziewczynka może się zarazić wirusem HPV ????
|
![]() |
Ciekawe czy dzieci samorządowcy swoje zaszczepią? Niech dadzą przykład.
|
![]() |
Czy szczepienie przeciw HPV może obniżać dzietność?
|
![]() |
przecież ta szczepionka nie jest przebadana do końca zobaczcie filmik co się dzieje z dziewczynkami po tej szczepionce masakra
|
![]() |
29 lip 2018
In addition to Japan banning HPV, Israel also wants to: SANevax.org/israel-citizens-request-hpv-vaccineban/
|
![]() |
Czy Israel szczepi swoje dzieci? Jeśli oni szczepią, to i my - jeśli nie, to precz.
|
![]() |
Mieszkańcy na wynagrodzenia dla swoich pośredników w sprawowaniu władzy powinni przeznaczyć 50% obecnego budżetu na fundusz płac i powiedzieć: "Kto pierwszy, ten lepszy”
|
![]() |
Po tej szczepionce dziewczynka będzie bezplodna. Radzę obejrzeć film na YouTube.
|
![]() |
Powinno być inne zawołanie bojowe SANEPIDU: KTO PIERWSZY TEN SZYBCIEJ ZACHORUJE
|
![]() |
Czyzby zakladano, ze kazda z tych dziewczynek kiedy dorosnie to bedzie sie "puszczac"? PS: mezczyzni tez choruja na HPV (jeden ze skutkow to rak pracia) a wiec nie mam pojecia dlaczego szczepi sie tylko dziewczynki...
|
![]() |
Akurat w tym wypadku lubelska ciemnota i zabobon mogą zatrzymać swoje dzieci w domu i nie pozwolić na szczepienie - zagrożenie epidemiologiczne dla reszty społeczeństwa nie istnieje a jeśli w przyszłości króraś z tych dziewczynek zachoruje będzie mogła podziękować swoim rodzicom.
|
![]() |
Reklamują wyścig do szczepionkowej kastracji. Otumanieni rodzice skażą swe dzieci na bezpłodność. Zbrodnicza praktyka w wersji reklamowanej przez sprzedajne władze i media.
|
![]() |
Gdzie mała dziewczynka może się zarazić wirusem HPV ????Sprzedajni urzędnicy mogą znać odpowiedź na to pytanie. |
![]() |
Ta szcepionka to zło, czytałam tyle złych informacji na jej temat.Nawet przypadki smiertelne.
|
![]() |
ja swoje dzieci zaszczepię na pewno jeśli to będzie możliwe, sama zmagam się z tym wirusem i cały czas boję się raka szyjki macicy, kupiłam nawet papilocare bo słyszałam że ten żel pomaga go usnąć, liczę na to że się uda
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|