![]() |
Witam was! Ostatnio chodząc po sklepach i mierzac ciuchy zauwazylam, ze niestety musze kupowac dużo wieksze. Mam 158cm i waze 66kg. Dokladnie rok temu wazylam 54 kg. Od kiedy zaczęłam byc z moim chlopakiem zaczelam tyć, rozpieszczalismy sie pysznym jedzeniem i slodkosciami. I tak to wlasnie wyszlo. Stwierdzilam, ze dosc tego bo juz nawet na siebie nie moge patrzec w lustrze a moje BMI woła o pomstę do nieba. Jeste już umówiona do dietetyka: http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/grzegorz-kowaluk,23005/dietetyk/lublin/
Wypisałam sobie co mam jesc i kiedy, żeby schudnąć ale nei znam sie i proszę was o porade. Chcę powrocic do swojej poprzedniej wagi, nie bylam wtedy chudzinką ale i tak czulam sie lepiej niz teraz. Wiec moja dieta wyglada tak:
Na sniadanie jem sobie banana i popijam herbatką Zioła Mnicha na Odchudzanie ) i to tyle. Na obiad stwierdzilam, ze bede jadla jakies lekkie dania typu ryz z kurkumą lub piers z kurczaka ewentualnie jak nie chce mi sie jesc ( tak jak dzisiaj) to robie sobie chlebek wasa pszenny z czyms,wypijam butelke kefiru i kolejny kubek herbatki. Na kolacje, okolo 18/18:30 jabłko i herbatka. W miedzyczasie jak bede glodna przekasze waflem ryzowym lub kefirem. No i oczywiscie zero jedzenia po tej 18/18:30. Proosze o pomoc
|
![]() |
Nie jest to zbyt monotonna dieta? Moze warto wprowadzić inne produkty?
|
![]() |
Moim zdaniem, jeśli podejmiemy decyzję o zrzucenie wagi, to powinniśmy raczej udać się do dietetyka po Akademii Dietetyki, który powie nam jak powinniśmy się odżywiać, żeby jednocześnie schudnąć i dostarczać organizmowi wszystkich niezbędnych składników.
|
![]() |
Moim zdaniem, jeśli podejmiemy decyzję o zrzucenie wagi, to powinniśmy raczej udać się do dietetyka po Akademii Dietetyki, który powie nam jak powinniśmy się odżywiać, żeby jednocześnie schudnąć i dostarczać organizmowi wszystkich niezbędnych składników.Czasem po prostu odchudzanie na własną rękę nie wychodzi na zdrowie. |
![]() |
Ja ostatnio zastanawiam się nad skorzystaniem z czegoś w podobie tego. Nie wiecie może czy w Lublinie ktoś oferuje taką usługę jak w linku? Może wreszcie schudłbym trochę na lato...
|
![]() |
Witajcie! Jakie polecacie sposoby na szybkie odchudzanie? Sama dieta to chyba za mało, ćwiczenia też za szybkich efektów nie dają...
|
![]() |
pamiętajcie, że dieta jest ważna ale do tego też zdrowie i ćwiczenia. Więc najlepiej ćwiczyć, odpowiedno jeść i do tego polecam bezpieczne i sprawdzone środki z http://sterydonline.pl;-)
|
![]() |
Moja droga ćwiczenia to nie wszystko, a praktycznie w 80% za gubienie kilogramów i pozbycie się nadmiaru tłuszczu w organizmie odpowiedzialna jest odpowiednia dieta w połączeniu z odpowiednim nastawieniem i zmianą nawyków zarówno dietetycznych jak i tych zakorzenionych w naszej głowie. Naturalnie ćwiczena pomagaja, ja sama ćwicze codziennie na steppere.
|
![]() |
Dużo warzyw i owoców, koniecznie urozmaić dietę, żeby były w niej wszystkie niezbędne składniki, jedz regularnie i w małych porcjach i trochę się poruszaj :)
|
![]() |
Jeśli dieta to tylko ustalona razem z profesjonalnym dietetykiem. Nie można też zapominac o ćwiczeniach.
|
![]() |
Ja diety specjalnie nie stosowałam, nie mniej bardzo pomógł mi schudnąć foreverslim, jak się okazało moim najwiekszym problemem było podjadanie. ten środek skutecznie to zlikwidował...
|
![]() |
Ja diety specjalnie nie stosowałam, nie mniej bardzo pomógł mi schudnąć foreverslim, jak się okazało moim najwiekszym problemem było podjadanie. ten środek skutecznie to zlikwidował...Zgadzam się z tobą, ja też stosowałam foreverslim, akurat trafiłam na ciekawą promocje na Allegro i zdecydowałam się na zakup. Nie żałuję tej decyzji, bo schdłam prawie 12 kg |
![]() |
Podsyłam ciekawy artykuł o diecie http://blogilla.pl/dieta-to-podstawa/. Myślę, że przed rozpoczęciem diety warto poczytać na ten temat, aby wybrać coś odpowiedniego dla siebie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|