Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dieta przez internet. "80 proc. pacjentów nie otrzymuje zalecanego leczenia żywieniowego"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 listopada 2019 r. o 22:49 Powrót do artykułu
Dieta przez Internet, diagnoza przez Internet, dobranie okularów przez Internet, leki wysłane pocztą, tylko megadawki vitaminy C pobrane osobiście u Pana Zięby. A furagina i magnez zgodnie z reklamą w tv i radio no i jeszcze czopki na hemoroidy i tabletki na wzdęcia, oczywiście te najlepsze, to znaczy te z reklamy nadawanej podczas obiadu i kolacji To lubię i stosuję.
Odpowiedz
Ale nachalna kryptoreklama. Znajoma redaktorka?
Odpowiedz
Schudłem 40 kg ze 120 na 80 kg, czuję się świetnie. Daję Wam super dietę za darmo troszku niegrzeczna ale tak jest z dietami. A oto dieta :Zamknij ryj i nie źryj, podnieś doope z fotela i lataj jak karuzela. Nie dajcie sie mamić jakimiś dietami. Najpierw ograniczyłem śniadania (bzdura że śniadanie musi być wysokokaloryczne - to naukowcy, żeby mieć publikacje piszą bzdury) później ograniczyłem obiady (jadłem albo warzywna zupę albo drugie danie z kaszą gryczaną) Najgorzej było z kolacjami bo późno chodzę spać ale jakoś dałem radę. Mózg szalał kazał żreć a ja zamknąłem ryj i leciałem na sport. Aż mózg się poddał i zaczął ssać mój tłuszcz. Ale nieraz chciał mnie robić w konia i posmakować , też się nie dawałem. 3mcie sie
Odpowiedz
Nie ma co liczyć na lekarzy tylko trzeba samemu zadbać o swoje zdrowie. W swojej umiarkowanej diecie wegetariańskiej często korzystam z soków pełnych witamin. Soki wyciskam sam w wyciskarce wg. zaleceń terapiasokami.pl/niezwykle-wlasciwosci-zwyklych-warzyw dzięki czemu mam pełnowartościowe soki. Dzięki takiej diecie zdrowie mi się znacznie poprawiło i wróciła energia. Równocześnie pamiętam o ruchu i uprawianiu jakiegoś sportu. Wyniki lekarskie mam bardzo dobre. 
Odpowiedz
Zamawiam dietę pudełkową lightdiet przez internet, dietetyk oczywiście jest do dyspozycji jak ktoś ma jakieś pytania, dla mnie to wygoda, bo nie mam czasu chodzić na spotkania. Poza ty każda wizyta u dietetyka słono kosztuje.
Odpowiedz
Gratuluję :) ale myślę że jednak warto udać się do osoby co się zna żeby sobie jednak krzywdy nie zrobić. Ja korzystałam pierwszy raz z pomocy dietetyka z foodwise w moim dzieckiem które jest alergikiem. Oczywiście mogłam sama mu wyeliminować mleko ale nie byłam co do tego przekonana bo pomyślałam a co w tymi składnikami co są w nim dobre. dietetyk wytłumaczył mi ze nie chodzi tylko o eliminacje ale i zastąpienie. Wszystko dokładnie rozpisał co było pomocne. Teraz kiedy chce pozbyć się kilku dosłownie kilogramów również skorzystałam z pomocy. Mam gotowy jadłospis na wprowadzenia co w ferworze domowych obowiązków jest bardzo pomocne. No i już kilogram spadł :) Fajne jest też to że rzeczywiście nie musze się przebijać przez pół miasta żeby skorzystać wiec dla mnie taka forma jest bardzo wygodna.
Odpowiedz
Jeżeli dobry, doświadczony dietetyk kliniczny dobierze nam dietę, nie ma konieczności umawiać się na niekończące się wizyty. Wypełniłam wywiad i dołączyłam wyniki swoich badań na stronie Foodwise i dostałam zalecenia, według których jadłam przez trzy miesiące. Bardzo długo walczyłam z otyłością i nic mi nie pomagało. Kiedy zdecydowałam się na założenie balona w żołądku, wiedziałam, że będę potrzebować wsparcia dietetyka, że zabieg to dopiero pierwszy krok. Po trzech miesiącach schudłam 13 kg i jestem gotowa na więcej.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...