![]() |
Pomysl zanim napiszesz następną bzdurę. Dlaczego w krajach, dzie są granice też jest wirus?
|
![]() |
UNIO BEZ GRANIC - DZIEKUJEMY !Teraz płaczesz, ale jak otworzyli rynki pracy to pewnie pierwszy pojechałeś do Niemiec czy WB... Hipokryta |
![]() |
Pogodz się z tym, że musimy przejść przez to wszyscy, na całej planecie. Okazuj troskę i solidarność z innymi. Nie szukaj winnych, to ci nie pomoże.
|
![]() |
Sveiks draugs
Kā jums klājas šodien ????? Es vēlos pateikties labu ziņu uzņēmumam par to, ka šodien saņēmāt manā aizdevuma summu USD 50000, tāpēc, ja vēlaties pieteikties steidzamam aizdevumam, lūdzu, sazinieties ar WhatsApp viņi šodien e-pastā goodloancompany01@gmail.com vai arī varat arī WhatsApp viņiem pa tālruni +2348141252381 kā arī mēs piedāvājam jebkura veida aizdevumu
|
![]() |
Mam nadzieję, że chorzy, którym krzyż przeszkadza, nie pozwolą się położyć w sali szpitala, gdzie jest krzyż, ani leczyć przez lekarza katolika oraz poddawać opiece wierzącej pielęgniarki. Pozostaną w salach wyposażonych przez Owsiaka i pod respiratorami zakupionymi przez Owsiaka, w lecznicach obsługiwanych przez ateistów. Na zdrowie!
|
![]() |
Mam nadzieję, że chorzy, którym krzyż przeszkadza, nie pozwolą się położyć w sali szpitala, gdzie jest krzyż, ani leczyć przez lekarza katolika oraz poddawać opiece wierzącej pielęgniarki. Pozostaną w salach wyposażonych przez Owsiaka i pod respiratorami zakupionymi przez Owsiaka, w lecznicach obsługiwanych przez ateistów. Na zdrowie!Przypominam ze Polska jest (przynajmniej jak na razie) krajem świeckim a nie wyznaniowym, więc wiara nie ma nic do rzeczy w wypadku funkcji państwa sprawowanych za pieniądze publiczne. |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|