Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Dyrektor szpitala dostał 106 tysięcy złotych nagrody

Utworzony przez antypiss, 2 sierpnia 2022 r. o 08:42 Powrót do artykułu
Z twarzy widać że to poczciwy człowiek :)
Odpowiedz
No cóż ... liczę na to, że któregoś z tych pisuarów szlag nagły trafi i skona na zawał lub udar, bo nie będzie pięniędzy na karetkę, ratownika i lekarza. Na zdrowie!
Odpowiedz
No cóż ... liczę na to, że któregoś z tych pisuarów szlag nagły trafi i skona na zawał lub udar, bo nie będzie pięniędzy na karetkę, ratownika i lekarza. Na zdrowie!
 Oj naiwnyś... oni mają swoją służbę zdrowia...
Odpowiedz
Nienawistne komentarze zaraz przywiodła Was o zawał serca! Nikt wszak nie pomyślał, że to nie jest jakaś tam nagroda, sama w sobie skromna, ale rekompensata za wkład pracy w nakłanianie lekarzy do powrotu na łono ojczyzny! Dzięki takim dyrektorom wszyscy, którzy wyemigrowali tłumnie wracają celem przyniesienia chwały całej krajowej służbie zdrowia! Co prawda siedząc w tym środowisku takiego jeszcze nie spotkałem, ale prezes ow sukces już odtrąbił i należy wierzyć, iż tak właśnie jest….
Odpowiedz
Czy ci z nadania partyjnego wiedzą co to jest logika ? W wypowiedziach i tłumaczeniach kompletny brak logiki.
Odpowiedz
Z twarzy widać że to poczciwy człowiek :)
 Nie widziałeś mojej twarzy.
Odpowiedz
panie kaczynski choc slowo pan jest naduzyciem STARCZYLO NIE KRASC jestescie banda ktora rozwalila polske
Odpowiedz
I na to KURWA idzie 1/3 mojej wypłaty. Na ten ***ony zus. A oni potem sobie robią nagrody. A ja *** do lekarza prywatnie za***am bo na NFZ termin pół roku kardiolog.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...