![]() |
......kanalie w sutannach za swój udział w takich eventach pobierają honoraria mogące pokryć koszty utrzymania lekarza przez wiele miesięcy!
|
![]() |
Stop czarnoksiestwu
|
![]() |
Ok nowy budynek i remont starego ważna rzecz, ale czy k*rwa wszędzie w każdych szpitalach musi być na ścianach ten wszechobecny biały, kolor innych barw już nie ma?,raz że nie praktyczny bo szybko na nim widać bród, to dwa czy ludzie z chorobami psychicznymi nie zasługują na jasne pastelowe kolory które mogą pomóc w ich terapi i szybszym dochodzeniu do zdrowia, tylko ten wszechobecny biały żeby zapewne poczuli się jak w niebie. Ps.Co tam robili sukienkowi?,czy już oddanie jakigo kolwiek budynku nie może się odbyć bez ich udziału?
|
![]() |
Ok nowy budynek i remont starego ważna rzecz, ale czy k*rwa wszędzie w każdych szpitalach musi być na ścianach ten wszechobecny biały, kolor innych barw już nie ma?,raz że nie praktyczny bo szybko na nim widać bród, to dwa czy ludzie z chorobami psychicznymi nie zasługują na jasne pastelowe kolory które mogą pomóc w ich terapi i szybszym dochodzeniu do zdrowia, tylko ten wszechobecny biały żeby zapewne poczuli się jak w niebie. Ps.Co tam robili sukienkowi?,czy już oddanie jakigo kolwiek budynku nie może się odbyć bez ich udziału?Każdy kolor będzie się brudził, biały jest spokojny, neutralny, bardzo dobrze rozświetla pomieszczenia... poza tym kolor ścian to najmniejszy problem leczących się tam ludzi, a nie wiem jak pastelowe kolory miałyby im pomóc, jakieś chyba nowe "odkrycie" z dziedziny arteterapii o których nie słyszałem. |
![]() |
......kanalie w sutannach za swój udział w takich eventach pobierają honoraria mogące pokryć koszty utrzymania lekarza przez wiele miesięcy!Pastuchy muszą strzyc owieczki |
![]() |
Miejmy nadzieję że opieka będzie ok a nie tak jak wszędzie
|
![]() |
......kanalie w sutannach za swój udział w takich eventach pobierają honoraria mogące pokryć koszty utrzymania lekarza przez wiele miesięcy! ..to pierwsi pacjenci.. |
![]() |
Jak ktoś niepokorny lub zaczyna samodzielnie myśleć to zaraz do psychiatryka, ogłupiacze, elektrowstrząsy i po 6 miesiącach wychodzi prawidłowy obywatel-robot. To samo już przerabiali w Rosji Radzieckiej. Historia zatoczyła koło.
|
![]() |
Miejmy nadzieję że opieka będzie ok a nie tak jak wszędzieZarejestrowałem się. Przyszedłem - nikogo nie ma, a było to w godzinach pracy lekarzy. Żadnej informacji, żadnego telefonu. |
![]() |
Nie ma czegoś takiego jak choroba psychiczna!! :) Ludzie!! Są tylko konkretne problemy, które należy przezwyciężyć. Zamiast oddziałów psychiatrycznych, gdzie tylko faszeruje się prochami, powinny być szpitale psychologiczne. Gdzie była by intensywna opieka PSYCNOLOGICZNA. Ludzie obuddzcie ddzcie się. I jeszcze k.... Ksiądz tam potrzebny.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|