Zabieram się za siebie i rozpoczynam kuracje odchudzającą. Wybrałam już dietę i opracowałam plan treningowy ostatnio rzeczą jaką chce zrobić to dobrać jakiś konkretny suplement. W internecie znalazłam kilka ale najbardziej odpowiada mi Figurena Slim. Co o tym myślicie? Macie jakieś doświadczenie z tym suplementem?
|
|
Figurena slim będzie ok, to naturalny suplement diety, jej skład fajnie przyśpiesza efekty odchudzania. Sama stosowałam podczas swojej kuracji i jestem zadowolona
|
|
Wczoraj zamówiłam i zabierams się za odchudzanie, mój plan to -5 kg do sylwestra
|
|
Dajcie spokój z tymi niezdrowymi tabletkami.. to chyba do końca nie jest bezpieczne dla organizmu.. Nie lepiej przejść na zdrową dietę. Moja koleżnka sie odchudza na pudełkach lightdiet i kilogramy łądnie jej w dół poszły. Teraz to wygląda jak laseczka. I teraz jakiegoś faceta podobno znalazła..
|
|
akurat figurena jest na bazie naturlanych składnicków więc nie ma żadnego niebezpieczeństwa w jej stosowaniu a jak przyśpiesza odchudzanie to czemu nie zastosować tego suplementu?
|
|
kupiłam tydzien temu ten suplement i jestem jak narazie bardzo zadowolona, faktycznie zauważylane przyśpieszenie efektów.
|
|
Patrycja a ile udało ci się schudnąć w ten tydzień, napisz tez czy stosujesz sam suplement czy też jakąś dietę?
|
|
Po 2 tyg 4,5 kg mniej na wadze. Nie mam jakiejś specjalnej diety szytej na miarę. Staram się schodzić lekko poniżej dziennego zapotrzebowania kalorycznego. Odzywiam się głownie warzywami, owocami, chudym miesem, pije wodę i herbatę zieloną, jem regularnie, osttani posilek zjadam 3 h przed snem. Jeszcz zamierzam za 2 tygodnie wlaczyć do tego lekki trening - rowerek stacjonarny, bieżnia na osiedlowej siłowni.
|
|
hej, jeśli mówimy o suplementach to sprawdzcie na początku ich skład, jeśli czegoś nie znacie to zgooglujcie. Większośc z tych produktów nawet nie ma prawa zadziałać. Nie ma tam żadnej substacji czynnej, tylko cukry i wypełniacze (zreszta to się tyczy nie tylko w sumplementach diety ale środkach na przeziębienie, na poprawę cery, na włosy itd) . Jesli już się bawić w odchudzanie z środkami wspomagającymi to polecam coś co działa. Swego czasu też miałam problem z nadprogramowymi kilogramami i wybrałam Adipex Long o przedłużonym uwalnianiu fenterminy. Przyspiesza metabolizm i tłumi apetyt przez większość dnia przez co wcale nie myśli sie o jedzeniu i podjadaniu :P Dzięki czemu dodatkowe kilogramy znikają w dosyć widoczny sposób. Warto dodatkowo dołozyć jakąś aktywnośc fizyczną, nawet małą: spacery, rower, basen... jak chcecie się dowiedzieć więcej: agataliszka1@o2.pl, ***centrumfigury.byethost14.com, powodzenia i pozdrawiam
|
|
No właśnie nie wsadzajmy wszytskich suplementów do jednego worka, próbowałam wielu różnych tabletek na odchudzanie i tylko z figureną miałam faktyczny efekt szybkiego spadku wagi, a nic nie zmianiałam z diecie i aktywności.
|
|
Nie miałem doświadczenia z figureną slim. Ostatnio korzystałem z fast burn extreme sprawdzony spalacz tłuszczu dla osób aktywnych fizycznie w każdym wieku. Jest to idealne rozwiązanie dla osób, które chcą szybko schudnąć. ***nplink.net/yAVJrqjm
|
|
Koleżanka zachęciła mnie do spróbowania figureny przy odchudzaniu i nie żałują faktycznie dużo pomaga szczególnie w hamowaniu łaknienia i przyśpieszeniu spalania tkanki tłuszczowej.
|
|
Interesuje cię adipex,meridia,phentermine,sibutramine i inne? tel. 881-409-420
|
|
Wstydzisz się swojego ciała??? Źle się w nim czujesz? Przez całe lato chodzisz w spodniach, unikasz imprez, dyskotek, plaż czy basenów. Dobrze to rozumiem i wiem jak z tym skończyć. Spróbuj Phen375. Dla mnie to najskuteczniejsze rozwiązanie w walce z dodatkowymi kilogramami. W krótkim czasie hamuje łaknienie i przyspiesza metabolizm a kilogramy lecą w dół. Skontaktuj się z Adą, ona odpowie na Twoje ewentualne pytania czy wątpliwości, Ada - 731 154 299, powodzenia.
|
|
Czy ktoś próbował tabletek odchudzających therma cuts? Podobno są bezpieczne, ale czy skuteczne? ***odchudzajace-tabletki.pl/tabletki-odchudzajace-thermacuts-spalacz-tluszczu/
|
|
Bzdura Tabletki wogole nie działają !!! Zamowilam 1 opakowanie na próbę i nic w dodatku podnoszą mi cukier i ciśnienie gdzieś na ulotce pisze ze reguluja cukier !!! W dodatku nie blokuja głodu biore od tyg i zero soadku wagi Nie polecam !!!
|
|
A może łatwiej Ci będzie jak ktoś ci w tym pomoże? Doda motywacji i otuchy? Moim zdaniem takie rzeczy są ważne, rozmowa i praca samym nad sobą ale trochę od innej strony, mnie to bardzo pomogło, spotkam się z Ola Łomzik już dłuższy czas i jestem bardzo jej wdzięczna za wszystko co razem osiągnęłyśmy, bez niej nie dałabym sobie rady
|
|
Adipex RS najsilniejszy lek na odchudzanie,teraz promocja!!! tel. 881-385-641
|
|
ja wybrałam figurena. oprócz hamowania łaknienia świetnie przyśpiesza przemianę materii. Połączenie te daje fajne i szybkie rezultaty po kilku dniach nawet.
|
|
Moja koleżanka tez była na diecie pudełkowej ..jednak to nie jest takie tanie a jak po trzech miesiącach przestała byc na tych pudełeczkach ,to wróciła do swojej wagi:(
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|