![]() |
Nierozważnie już się zachowały dziesiątki osób podróżując do krajów objętych epidemią...
|
![]() |
Maseczki które kosztowały 5 zł teraz kosztują 50 zł za sztukę. Można je kupić tylko na necie bo w sklepach i aptekach nigdzie ich nie ma.
|
![]() |
haha ja gromadziłem maseczki od końca grudnia, mam 2000 tysiące sztuk. Po zapasy jutro się wybieram, do końca czerwca minimum muszą starczyć. Jak wybuchnie panika to już nic nie będzie w sklepie.
|
![]() |
" wszystko zależy od obywatela"
tak powiedział wysoko opłacany urzędnik państwowy
|
![]() |
Czemu nie piszecie nic o chorych na koronawirusa w szpitalu na staszica???! Kto wam płaci za tuszowanie kłamstw rządku i szpitali? Mamy już FALĘ! a będzie gorzej.
|
![]() |
tak, tak, spokój najważniejszym orężem w walce z wirusem. zapomniał pan jeszcze dodac o pozytywnym myśleniu, bo to przecież też broń na miarę XXI wieku. we wloszech i chinach też na pewno wszyscy w spokoju sobie siedzą i pykają kanałami na telewizorni, bo przecież spokój wszystko może. skad ten człenio się urwał?? to jakiś klon posobkiewicza, czy jego zwykły paź?
|
![]() |
Gamon wynalazł lek na koronawirus Spokój Wieczny. Brawo pisdzielce.
|
![]() |
islamiści świętują z powodu covid19, bo wiedzą co się świeci
|
![]() |
najważniejsze pinkas sa pieniądze zaplecze medyczne i kadry , wszystko w tym syfie leży i kwiczy ,propaganda jak za gierka przekona tylko zdrowych moherów,bo na chorych urzędasie liczyć raczej nie możesz
|
![]() |
Ale nie ma maseczek dla nikogo. Więc po co te bzdury Inspektora Sanitarnego by maseczki nosili chorzy.
I po co przykaz Glownego Inspektora noszenia maseczek w przypadku kontaktu z chorym np w szpitalu jeśli Główny Inspektor lze że maseczki nie chronią. Po co też Włosi czy Chińczycy o maseczki proszą. Bo im Pinkas nie powiedział żeby nie nosili?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|