![]() |
Macie też ten problem? ciężko jest dziś o dobrych lekarzy którzy owym poblemem potrafią się zająć , wiem coś o tym bo mam taki problem trafilam na dr. Popowa Marcina z Poznania w Centrum Medycznym PANACEA bardzo doby lekarz fachowiec w tej dziedzinie warto o tym wspomniec
|
![]() |
Też tam leczyłem swoje haluksy Dr. Popow jest w tej dziedzinie achowcem do tego ma świetne podejście do pacjentów a co ważne leczą opeacyjnie nie zakładając gipsu w szpitalach publicznych wygląda to tak iż zakładają jakieś druty do tego gips a ty się męcz człowieku
|
![]() |
Haluksy maja to do siebie że są mało komfortowe a często uciążliwe , PANACEA z Poznania leczy je w sposób mało inwazyjny cena może nie zachwyca ale i tak nie jest to doga operacja dla mnie liczy się fakt iż tam leczą haluksy stosukowo szybko
|
![]() |
też byłam u dr Popowa! z tym, że ja byłam w HalluxCenter, bo wiele osób mówiło, że to najlepsza klinika w Polsce jeśli chodzi o halluksy właśnie. No i się nie zawiodłam.
|
![]() |
specjalnie jechałam do Poznania, żeby Popow mnie zoperował. Jest chyba najlepszym lekarzem w Polsce jeśli chodzi o tę dziedzinę. HalluxCenter zapewniło świetne warunki
|
![]() |
Zaczynam zauważać iż coraz więcej ludzi leczy się u Popowa w HalluxCenter nie dziwi mnie ten fakt , skoro tam leczy się Haluksy najlepiej , a rehabilitacja nie jest długotrwała
|
![]() |
I co ważne myślę dla każdego pacjenta wcale nie tak drogo po zabiegu w Panacea szybko wraca się do domu ..
|
![]() |
Sam leczę się w Panacea znam dr. Popowa lekarz ten poważnie podchodzi do pacjentów , i leczy ich bardzo dobrze wcale nie drogo
|
![]() |
zgadzam się, co do opinii odnośnie dr Popowa. Warto do niego jechać na drugi koniec Polski. Sama leczyłam się u niego w Hallux Center.
|
![]() |
dr.Popow to dość znany doktor , świetnie znają się na leczeniu haluksów
|
![]() |
zgadzam się, dr Popow to specjalista pierwsza klasa :)
|
![]() |
w Panacea była dwa razy czeka mnie trzeci raz ale to już konsultacja po operacyjna nie wyobrażam sobie innego lekarza jak Marcin Popow to bardzo dobry lekarz od haluksów
|
![]() |
jeśli choroba nie jest w zaawansowanym stadium można spróbować samodzielnego leczenia haluksów poprzez nosze specjalnego stabilizatora:
http://przyczyny-objawy-leczenie.pl/jak-leczyc-halluksy/
|
![]() |
Ja tez wybieram się do Panacea do Popowa trochę się boję ale jestem dobrej myśli
|
![]() |
Ja używam Bunito Duo na mój problem i widzę poprawę, uważam, że wart swej ceny :)
Pozdrawiam
|
![]() |
Jak zauważyłam, ze robią mi się haluksy to zaczęłam nosić wkłądki stepforward i tak już od jakiegoś czasu. Nie mam teraz problemów z koślawym paluchem.. Trzeba szybko reagować. No i czasem zrezygnować z chodzenia w wysokich butach
|
![]() |
jakie macie zdanie o aparatach i opaskach na haluksy? na stronie ***haluksy-leczenie.pl/przygotowac-odpowiednie-obuwie-haluksy/ czytałam że mogą być bardzo pomocne
|
![]() |
Ja zdecydowłam się na wkładki robione na zamówienie, indywudalnie w Instytucie Podologicznym i to dla mnie okazało się bardzo skuteczne, jest mi o wiele łatwiej, lżej i wygodniej. Co najważniejsze już tak nie boli
|
![]() |
Macie też ten problem? ciężko jest dziś o dobrych lekarzy którzy owym poblemem potrafią się zająć , wiem coś o tym bo mam taki problem trafilam na dr. Popowa Marcina z Poznania w Centrum Medycznym PANACEA bardzo doby lekarz fachowiec w tej dziedzinie warto o tym wspomniecWarto spróbowac wyleczyć haluksy bez operacji. Doświadczony specjalista z zakresu fizjoterapii ortopodologicznej może wiele zdziałać. ***s://centrum-kore.pl/aktualnosci/leczenie-haluksow-poznan-swarzedz-wrzesnia-poznan-gniezno-halluxy/ |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|