Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

hemoroidy

Utworzony przez janina, 31 października 2019 r. o 13:54
Co mozna stosować skutecznego na hemoroidy? Mąż jest kierowcą, oczywiście do lekarza nie pójdie i próbuje się leczyć sam jak na razie z kiepskim efektem, siedzi dużo i jeest coraz gorzej
Odpowiedz
Dzień dobry, objawy towarzyszące hemoroidom, takie jak ból, świąd, pieczenie lub sączenie mogą być bardzo uciążliwe i nieprzyjemne, dlatego warto sięgnąć po lek, który w krótkim czasie wyeliminuje dokuczliwe objawy. Zachęcam do zapoznania się z informacjami na stronie hemoroidy.info.pl – znajdą tam Państwo artykuły opisujące przyczyny, objawy i możliwość leczenia hemoroidów. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. _________________ Ekspert hemoroidy.info.pl
Odpowiedz
Ile mniej więcej trwa leczenie hemoroidów? Czy można się z nich wyleczyć na dobrze?
Odpowiedz
Dzień dobry, Zachęcam do zapoznania się z artykułem ***s://hemoroidy.info.pl/leczenie-hemoroidow/ z którego dowie się Pani jakie są stadia rozwoju choroby hemoroidalnej oraz jakie są sposoby leczenia i łagodzenia dolegliwości. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. __________________ Ekspert hemoroidy.info.pl
Odpowiedz
Ile mniej więcej trwa leczenie hemoroidów? Czy można się z nich wyleczyć na dobrze?
 Kup sobie np. posterisan, skuteczny i po nim hemoroidy nie nawracają. U mnie się bardzo dobrze sprawdził. do wyboru masz czopki albo maść.
Odpowiedz
Dzień dobry, Poza leczeniem farmakologicznym zawsze zalecam zmiany w diecie oraz stylu życia. Przy okazji, odsyłam również do artykułu hemoroidy. info. pl/moj-styl-zycia-moje-zdrowie/ z którego dowiedzą się Państwo, jak postępować w przypadku dolegliwości związanych z hemoroidami. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. _________________ Ekspert hemoroidy.info.pl
Odpowiedz
roznych masci uzywałem ale ten posterisan szybko działał ma troche inny skład niz inne popularne leki na hemoroidy no i bez recepty
Odpowiedz
Hemoroidy można skutecznie leczyć dzięki hirudoterapii. Poczytaj tutaj: centrum-kore.pl/leczenie-hemoroidow-zylakow-poznan-proktolog/
Odpowiedz
paru masci juz uzywałem ale ten posterisan dał ulge w najszybszym czasie :D dzieki za porade , w aptece bez recepty mozna spokojnie kupic 
Odpowiedz
paru masci juz uzywałem ale ten posterisan dał ulge w najszybszym czasie :D dzieki za porade , w aptece bez recepty mozna spokojnie kupic
 też używałam, szybko pomógł to fakt, ale najważniejsze, że nawet po zakończonym leczeniu nic mi nie wróciło.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...