To co było kilka lat temu to była patologia. Na szczęście teraz wszystko normalnieje.
|
|
Póki co, czas oczekiwania na kremację jest kilkanaście razy krótszy niż czas oczekiwania na na rezonans. Pozdrowienia dla NFZ i tych co mają tam tak dobre samopoczucie i wieszczą sukcesy.
|
|
To co było kilka lat temu to była patologia. Na szczęście teraz wszystko normalnieje.Inaczej mówiąc: staliśmy na skraju przepaści. Teraz uczyniono duży krok naprzód . . . |
|
To co było kilka lat temu to była patologia. Na szczęście teraz wszystko normalnieje.dziś patologia stała się normalnością. pisowski rząd głosi sukces. |
|
Jak się człowiek zapisze na rezonans prywatnie to badanie można zrobić i na drugi dzień. Opis i wynik badania do odbioru po kilku dniach.
A co najśmieszniejsze to w tym samym miejscu zapisanie się na badanie z ramach NFZ czeka się już miesiącami.
Normalnie cud co te pieniążki mogą zdziałać.
Krócej by było jakby NFZ wypłacał za skierowanie na badania żywą kasę pacjentowi i ten robił sobie odpłatnie badanie.
|
|
Jak się człowiek zapisze na rezonans prywatnie to badanie można zrobić i na drugi dzień. Opis i wynik badania do odbioru po kilku dniach. A co najśmieszniejsze to w tym samym miejscu zapisanie się na badanie z ramach NFZ czeka się już miesiącami. Normalnie cud co te pieniążki mogą zdziałać. Krócej by było jakby NFZ wypłacał za skierowanie na badania żywą kasę pacjentowi i ten robił sobie odpłatnie badanie.Bo jakiś idiota wymyślił limitowanie badań |
|
I co z tego mój ojciec czekał na tomograf w lublinie szpital wojewódzki 3 miesiące po to żeby się dowiedzieć ze nie zrobią badania bo jego waga przekracza 120 kilo a łóżko jest przeznaczone do max 120 i są obawy ze jebnie z tym łóżkiem .
|
|
Już ZUS szybciej i sprawniej wypłaca zasiłki pogrzebowe...
|
|
Jak się człowiek zapisze na rezonans prywatnie to badanie można zrobić i na drugi dzień. Opis i wynik badania do odbioru po kilku dniach. A co najśmieszniejsze to w tym samym miejscu zapisanie się na badanie z ramach NFZ czeka się już miesiącami. Normalnie cud co te pieniążki mogą zdziałać. Krócej by było jakby NFZ wypłacał za skierowanie na badania żywą kasę pacjentowi i ten robił sobie odpłatnie badanie.Prywatnie to moga sobie robić badania te cholerne przeklete plusy bo dostają za darmo pieniądze, bo uczciwych ludzi pracy nie stać na prywatne badania |
|
USG brzucha - okres oczekiwania w Centrum Onkologii wynosi prawie 9 miesięcy. Po prostu kpiny.
|
|
Póki co, czas oczekiwania na kremację jest kilkanaście razy krótszy niż czas oczekiwania na na rezonans. Pozdrowienia dla NFZ i tych co mają tam tak dobre samopoczucie i wieszczą sukcesy.Ja by nie pozdrawiał |
|
Ja zapisałam się na USG jamy brzusznej w Zagiel Med na ul. ZANA na NFZ w poniedzialek i dostałam najbliższy termin na piątek.
|
|
A co to jest NFZ kto wytworzył ten twór ile zarabiają dyrektorzy kierownicy rzecznik i badacze pisma ile kasy mogło pójść na chorą xsluzbe zdrowia kolejki miesiącami się ciągną a jak zapłacisz oczywiście chwila moment jesteś przyjęty chory kraj macie rządy SLD PO PSL i stujta w kolejkach i nie marudzić.
|
|
Póki co, czas oczekiwania na kremację jest kilkanaście razy krótszy niż czas oczekiwania na na rezonans. Pozdrowienia dla NFZ i tych co mają tam tak dobre samopoczucie i wieszczą sukcesy.I tyle w temacie. Jest sukces, tylko jaki? |
|
Nie wiem skąd te dane!! Na tomografię w PSK4 zapisano prmnie za 4 tygodnie, oczywiście nie na cito !! A jeszcze w 2014 roku czekałam 5 miesięcy !!!! Więć jest NAPRAWDĘ znacznie krócej, co by nie mówić ... Nie wierzyłam, że są takie krótkie terminy!
|
|
Rezonans miałam wykonany na początku lipca ( Rzeszów- Szpital -dwójka), a na badanie czekałam ok. pół roku. Już drugi raz pytam się o wyniki i niestety jeszcze nie ma. Dlatego może nie należy liczyć czasu oczekiwania do badania a do momentu gdy będą wyniki. U mnie to trwa już w sumie prawie 8 miesięcy od zapisania się na badanie. Nie rejestrowałam się na wizytę do lekarza bo nie miałam wyników, ale teraz chyba muszę, bo przecież tam też jest kolejka.
|
|
Ja umawiałąm się w Warszawie do ***s://radiomedica.pl/ Czekałam bardzo krtóko 2-3 dni , badanie wykonują na bardzo dobrym aparacie 3T, nowy, także obraz jest bardzo dokładny.
|
|
Ja rezonans robiłam prywatnie w Warszawie w ***s://radiomedica.pl/ Mają krótkie terminy ale dla mnie też było ważne, że mają bardzo dobry aparat, który daje najlepszej jakosci obrazy dzięki czemu diagnoza jest szybciej i sprawniej wystawiona.
|
|
Ja wszystkie badania wykonuję na NFZ. Kolejki w zależności od miejsca. Ostatnio dostałem skieorwanie od doktora ******szperzynski.pl/.
Na badanie czekałem zaledwie 2 dni.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|