![]() |
A po co przestrzegać zasad? Lepiej się pomodlić.
|
![]() |
A po co przestrzegać zasad? Lepiej się pomodlić.Oni się nie modlą tylko łażą |
![]() |
Byłem dzisiaj w aptece. było 2 klientów ale miłe i sympatyczne Panie pracowały bez maseczek i bez rękawiczek. Tak na marginesie. Która apteka? ......................................nie ważne i tak się narażają w maseczkach czy bez wielki szacun dla wszystkich aptekarek, kasjerek
|
![]() |
Przy okazji nieszczęścia światowego śrubuą ceny. Dzisiaj w aptece kupiłem rękawiczki lateksowe w cenie 1,10 zł/szt. Cztery dni temu były po o,35 zł/szt. Ponad 300% to lichwa i zdzierstwo. Apteka na Czubach.
|
![]() |
gdzie w Lublinie kupię maseczki?
|
![]() |
Zamknijcie apteki i pochowajcie sie w domach, tak jak lekarze z przychodni,
|
![]() |
to co się odjaniepawla w tych aptekach i przychodniach to kutwa lepsze od monty pythona jest! Zamiast cieszyc sie ze robia hajs na pacjentach to narzekaja... Zmienic zawod, jak nie pasuje!
|
![]() |
Przeciez ta panika to rownież sprawa koncernów farmaceutycznych.Interes kwitnie
|
![]() |
Chcę tylko szybko poradzić każdemu, kto ma trudności w jego związku z kontaktem z Dr.Agbazara, ponieważ jest on jedyną osobą zdolną do przywrócenia zerwanych związków lub zerwanych małżeństw w terminie 48 godzin. ze swoimi duchowymi mocami. Możesz skontaktować się z Dr.Agbazara, pisząc go przez e-mail na adres ( agbazara@gmail. com ) LUB zadzwoń / WhatsApp mu na ( +2348104102662 ), w każdej sytuacji życia znajdziesz siebie.
|
![]() |
faktem. ostanio byłem w aptece niedaleko siebie, ludzie grzeczie stoja i czekają, podziwwww :) ale paietam ktoś pisał, że ludzie dorabiają się na maseczkach sprzedając je po zawyżonej cenie, ja byłem w aptece przy Orkana, tam za sztukę Panie w aptece sobie licza 6 złoty (posiadam rachunek). No cóż, biznes to biznes. No a mogły po 7 zeta :P
|
![]() |
Pracuje jako farmaceutka w aptece. Ludzie myślą że ceny podniesione zostały specjalnie ceny maseczek czy rękawiczek żeby zarobić. Otóż drodzy państwo to hurtownie podwyższyły ceny stąd takie absurdalnie wysokie ceny maseczek czy rękawiczek. To nie zależy od na farmaceutów
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|