![]() |
A jak tam badania nad dewelowirusem?
|
![]() |
może powinni bombardować te rejony gdzie wystąpił wirus?
|
![]() |
A jak tam badania nad dewelowirusem?Rozwija się najlepsze w jedynym łysym nosicielu |
![]() |
Niech szybko wraca do zdrowia.
|
![]() |
4 marca 1918: Wybuchła pandemia grypy „hiszpanki”, która zabiła od 50 do 100 milionów osób.
|
![]() |
może powinni bombardować te rejony gdzie wystąpił wirus?A moze takich debili jak ty wyeliminować? |
![]() |
Rząd nie zamkną granic, nie wprowadził dodatkowych kontroli.
Wszystko co robią to tylko testy, na 10 zakażonych jeden trafia na oddział.
Pandemia to tylko kwestia czasu, a nos Pinokia ciągle rośnie .
|
![]() |
Haha. A ja mam paletę konserwy turystycznej, pudło mleka w proszku, 25 zgrzewek wody mineralnej plus 50 baniaków po 5 litry, pełno ryżu, makaronów, sucharów i innych frykasów. Teraz spokojnie będę patrzył jak się zabijacie o puszkę najtańszej mielonki. Kto się nie zaopatrzył na czas ten przegrał życie.
|
![]() |
Czy Minister Zdrowia zająknął się chociaż słowem, że tak bardzo wychwalani pracownicy służb sanitarnych zarabiają mniej niż pracownicy kas w Biedronce?
|
![]() |
Wrócił z Niemiec? Tych pod Lublinem? :)
|
![]() |
Narazie spokojnie. Dwie wieże czekają, bo kolana się popsuły i nie miał kto fundamentu kopać.
|
![]() |
Idę po kaszę i cukier , no i olej bo tani .
|
![]() |
Koronowirus dotarł do nas z Niemiec - pacjent wrócił z Niemiec
|
![]() |
No Niemcy nie opanowały ? Tylko wypuszczają chorych na inne kraje ?
|
![]() |
Wiadomo albo z Niemiec, albo ze wschodu
|
![]() |
***s://wolnemedia.net/sanepid-zmusi-do-szczepien-pod-lufami-karabinow/
|
![]() |
Mnie to nie rusza :) Mam urlop. Z domu nie wyjdę przez miesiąc :) Powodzenia w sklepach :)
|
![]() |
Skromnie podajesz bo mogło umrzeć nawet max500 mln osób. Są i takie dane.
|
![]() |
A może jednak oddać Niemcom część "ziem odzyskanych" ?
|
![]() |
Instytucje kultury powinny zrobić ćwiczenia dotyczące zachowania z korono wirusem. Biblioteki, szkoły, tatry tam są duże skupiska ludzi. Władze w Lublinie milczą i nic nie robią. Jest bardzo wielu obcokrajowców w tych miejscach. Aż dojdzie do epidemii wtedy będą myśleć. Instytucje nie mają nawet porządnych apteczek ze środkami nie mówiąc o mydle do dezynfekcji. Trzeba to zgłosić do odpowiednich służb.
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|