Jest mowa o gnidzie a nie o Rostowskim.A nie wiem. Zapytaj Rostowskiego.Żuk zacznie unikać mieszkańców Lublina? A nie, on już to robi.Jaką trzeba być gnidą aby zagrożenie epidemią wykorzystywać do hejtowania
![]() |
|
![]() |
A dlaczego nie ma zakazu odprawiania mszy, dlaczego nie ma zakazu podawania komuni do ust, dlaczego ubikacje przykościelne są tak zasyfione, z pourywanymi umywalkami bez możliwości umycia rąk, bez mydła i ręczników jednorazowych, gdzie jest sanepid, dlaczego tych ubikacji nie kontroluje. W takim stanie jak się zachowuje kościół to nawet modlitwa nie pomoże
|
![]() |
dziennikarz interesuje mnie, kiedy będzie pierwszy przypadek na Wiejskiej?
|
![]() |
Aja ja ja jaj ;)
|
![]() |
Koronowirus dotarł do nas z Niemiec - pacjent wrócił z Niemiec
|
![]() |
No Niemcy nie opanowały ? Tylko wypuszczają chorych na inne kraje ?
|
![]() |
Jesteśmy w spólnocie unii europejskiej to czemu u nasz ma nie być tego wirusokoronowego Helga by nam nie wybaczyła, Kaczyński, brak rządów Tuska to już za wiele, wirus przynajmniej musi być, jak ginąc to we wspólnocie.
|
![]() |
A co z tymi dwoma osobami co leżą na Stasica ? Dalej cisza. O wcześniejszych osobach leżących z podejrzeniem koronawirusa pisali że wyszli. A nast. dwie osoby czekają na wynik weekend minął i dalej cisza....
|
![]() |
Zarób 100zł na zakupy za rejestrację, jeśli jesteś zainteresowany napisz na mój email: dahmkontakt@gmail.com
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|