![]() |
Kiedy będzie śmiertelny przypadek???? Dziś , jutro???
|
![]() |
Niech ludzie wreszcie zrozumieją że trzeba przetrzymać tyłek w kraju te kilka miesięcy. Już było wiadomo, że jest epidemia we Włoszech to się tam pchają nie wiadomo po co.
|
![]() |
Ministerstwo Zdrowia nie potwierdza...
|
![]() |
***s://***fakt.pl/wydarzenia/swiat/bergamo-tak-umieraja-chorzy-z-koronawirusem-lekarz-ujawnia-prawde/6xkjrzv
|
![]() |
***fakt.pl/wydarzenia/swiat/bergamo-tak-umieraja-chorzy-z-koronawirusem-lekarz-ujawnia-prawde/6xkjrzv
|
![]() |
Zakupy zriobiłem na dwa miesiące, żywność, środki czystości są więc jestem bezpiueczny jak coś. Półki zaczynają być puste więc trzeba się spieszyć. Kiedy epidemia wybuchnie zacznie się armagedon.
|
![]() |
Granice powinny być zamknięte, a wpuszczani tylko obywatele Polski. Przy czym oni bezwzględnie powinni przejść 3 tygodniową kwarantannę ale nie w domu, żeby się nigdzie nie szwendali, tylko w zamkniętych ośrodkach. Koniec i kropka.
|
![]() |
Jak politycy którzy uważają się za pępek Świata jak Grodzki nie chcą poddawać się procedurom to czego wymagać od zwykłych Kowalskich?
|
![]() |
A ile osób zmarło w tym tygodniu na raka, ile na grypę a ile na powikłania pogypowe ? Wirus jak wirus, ktoś na pewno umrze. Kilka osób więcej zachoruje. Ale co tu panikować
|
![]() |
Powinni odwołać wszystkie imprezy i zgromadzenia. Szpitale nie są przygotowane w Lublinie na korono wirusa. Nie ma preparatów dezynfekujących, kombinezonów, maseczek, respiratorów. Osoby które ulegną epidemii będą umierać i wszyscy dobrze o tym wiedzą. Podstawa mieć żywność na dłużej żeby móc zostać w domu. Inni mogą się śmiać proszę bardzo. Ja dmucham na zimno. Zapatrzenie już jest. Inni niech liczą że nic się im nie stanie.
|
![]() |
Charakterystyczne: " Pacjent był na nartach we Wloszech". Przypuszczam, młody, wyksztalcony, dobrze zarabiający, z dużego miasta, wróg PISu.
|
![]() |
Bo na nartach bylem i se przylecialem.. jaki. Trzebac zadufanym w sobie debilem. Niech placi za leczenie!!!!
|
![]() |
Teraz jest tanio to se polece bo co mi zrobią....
nastepny "bo mam wyje%=÷bane"
Inteligencja. Biznesmen. Czlowiek sukcesu. Polaczek cwaniaczek
Teraz Janusz w potrzebie bo wirus go je×÷=bie
|
![]() |
Zablokować granice do odwolania
|
![]() |
Zakupy zriobiłem na dwa miesiące, żywność, środki czystości są więc jestem bezpiueczny jak coś. Półki zaczynają być puste więc trzeba się spieszyć. Kiedy epidemia wybuchnie zacznie się armagedon.To teraz siedz w domu dwa miesiace. U mnie w Stokrotce nie ma pustych półek. Chyba ze w Biedronkach. |
![]() |
Powinni zamknąć granice, kto chce wjechać kwarantanna. Niedługo okres świąteczny niech rząd zaapeluje do Polaków żeby nie przyjeżdżali na święta z Włoch, Norwegii i innych kierunków bo nawiozą do Polski tyle tej zarazy że sie nie pozbieramy.
|
![]() |
lWszystkie loty powinny być do Polski wstrzymane do odwołania.
|
![]() |
Jaka kwarantanna? Po prostu zamknąć granice i nie wpuszczać nikogo! Wyjechali na wycieczki to ich problem nie Nasz. Taka prawda.
|
![]() |
wycieczki? a co z gospodarką etc? zobacz ile produktów (choćby spożywczych) jest w Twoim sklepie z krajów, w których wirus rozprzestrzenia się lawinowo
|
![]() |
To tym bardziej zamknąć granice. yfiase żarcie zza granicy doniczego nam niepotrzebne. Polska żywność najlepsza na świecia. Taka prawa.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|