Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Koronawirus: Co zrobić, aby zminimalizować ryzyko zakażenia? Komunikat GIS

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 4 marca 2020 r. o 10:47 Powrót do artykułu
Najlepszym sposobem jest pogonienie polityków.
Odpowiedz
Najlepszym sposobem jest pogonienie polityków.
 Oni już się zabezpieczyli izolatkami i łóżkami na terenie swoich miejsc pracy.
Odpowiedz
Przypomina mi się opowieść z okresu 1968-1970 kiedy to bardzo często słuchałęm rozmów sąsiada oraz swojej babci. Sąsiad był starszy ładnych kilka lat i miał ładnych parę lat służby wcarskim wojsku ,kiedy wrócił do domu to zastał straszną chorobę którą zwano hiszpanka . W opowieściach pojawiały się informacje nawet o całych rodzinach które utraciły życie . Słuchając tych strasznych informacji była mowa ogromnych dołach gdzieś na skraju wsi gdzie zmarli byli zwożeni i zasypywani , znakiem takiego miejsca były krzyże ,które też miały swoją nazwę . Choć to wszystko było przekazem jako 12 letni chłopak myślałem że to bajki a dotyczy to opowieści o rodzinie mieszkającej na kolonii miało tam być 3 lub 4 osoby młodsza osoba niepełnosprawna oraz rodzice w podeszłym wieku . Kiedy na wiosnę po okresie roztopów dotarto do tego gospodarstwa stwierdzono ,że nikt nie żyje a rozkład ciał już był zaawansowany . W tej opowieści byłą informacja ,że te ciała nie były już zakopane a tylko spalone wraz z budynkiem w którym się znajdowały . Ciekawi mnie czy ktoś słyszał a takich sytuacjach.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...