![]() |
"Zanim rekomendacje zostały wydane poprosiliśmy zaprzyjaźnionych rodziców dzieci w wieku szkolnym o wysłanie swoich pociech na rezonans po szkolnych łazienkach."
Rezonans???
Ktoś to czyta przed opublikowaniem?
|
![]() |
wow, to rzeczywiście jesteśmy przygotowani jak to mówił ten pan w TV, no ten co ma dwa wyroki za publiczne mówienie nieprawdy.
|
![]() |
Szkoły to największe wylęgarnie bakterii, im młodsze dzieci tym gorzej... odkąd skończyłem edukację praktycznie nie choruję.
|
![]() |
W szkolnych łazienkach nie ma papieru toaletowego, a co mówić o mydle?
|
![]() |
Przestańcie już panikować i siać zamęt. Biskup Florczyk swoim wybitnym intelektem objął całe zagadnienie i opracował nową modlitwę zakazującą wirusowi pokazania się w granicach kraju. Problem został rozwiązany!
|
![]() |
Kościół niech zrobi zbiórkę na mydło dla dzieci w szkole takie z napisem Nie jedz to nie batonik, myj zawsze po sikaniu i klocku. Jak nie umyjesz nie pchaj paluchów wszędzie jak ułomne stworzenie. W sumie to się tyczy każdego bo wbrew pozorom czym starszy tym głupszy człowiek w tej kwestii.
|
![]() |
Drodzy rodzice, dzieci trzeba wychowywać, bo w razie stanu alarmowego braki w wychowaniu się mszczą. Nie ma mydła, nie ma papieru toaletowego... Jakiż częsty widok w szkolnej toalecie po przerwie: cały pojemnik z mydłem opróżniony na umywalkę lub podłogę, mydło w kostce po łazienkowym meczu kopanym gdzieś za sedesem, mydło w koszu na śmieci, papier toaletowy na calej dlugości powiewający za okienko toalety albo zgrabnie udrapowany na sedesie, bądź namoczony w umywalce, cały. Dlaczego? Bo to przecież niczyje, można niszczyć. Na następnej przerwie pojawi się nowy papier, nowe mydło, i zostaną poddane podobnym praktykom- szkoły bogate są.
|
![]() |
Rolka papieru toaletowego bywa też wrzucona do muszli klozetowej lub mokra przyklejona do sufitu. Ręcznik papierowy- również cała rolka, rozwinięty na podłodze pod pojemnikiem. A wesołe pociechy sikają do kratki w podłodze obok kabin.
|
![]() |
a kto to ,ten biskup florczyk ? nie znam czlowieka
|
![]() |
"Zanim rekomendacje zostały wydane poprosiliśmy zaprzyjaźnionych rodziców dzieci w wieku szkolnym o wysłanie swoich pociech na rezonans po szkolnych łazienkach." Rezonans??? Ktoś to czyta przed opublikowaniem?nie czyta przed, nie czyta po opublikowaniu- wczoraj pod innym artykułem o szkole zamieściłam krytyczną uwagę o konstrukcji tekstu i bezsensownym użyciu słów, do dzisiaj żadnej reakcji, poszło, zapłacone, poprawiać nie trzeba |
![]() |
Nauczyciele dostali podwyżki, na ferie do Włoch se latajo a potem w szkole wirus i na mydło nie ma. Taka prawda.
|
![]() |
W wielu przychodniach nie ma mydła i papieru toaletowego, a to tam jest największe siedlisko bakterii i wirusów.
|
![]() |
A czy Prymas zalecił księdzom mycie dłoni przed udzielaniem komunii świętej?
|
![]() |
W wielu przychodniach nie ma mydła i papieru toaletowego, a to tam jest największe siedlisko bakterii i wirusów.W szpitalach personel także nie ma mydła, ani ręczników. Trzeba samemu się zaopatrywać. |
![]() |
U mnie w pracy powiesili taka instrukcję ale właśnie zapomnieli uzupełnić mydło:) A później rząd mówi że Polska jest gotowa na korona wirusa.
|
![]() |
Ktoś, kto bywa "zagranicą", musi polegiwać daleko, a niekiedy dość blisko Polski...
|
![]() |
w szkole podstawowej nr 3 w Lubartowie też przed niedziela nie było ani mydła dni ręczników. A sanepid ma się dobrze, co będzie kontrolował, emeryci są do brania pieniędzy a nie do pracy w tym wieku
|
![]() |
W budynkach W9 od kilku miesięcy są zepsute dozowniki do mydła. Panowie właściciele widać są bardziej zainteresowani nowymi budynkami niż tymi starymi.
|
![]() |
A ja zalecam wszystkim bycie bogatym i zdrowym. Kto nie słucha się moich zaleceń, sam sobie winny.
|
![]() |
wspaniała reforma edukacji nie obejmuje zakupu mydła i papieru toaletowego,a ręczniki papierowe to zbędny luksus
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|