![]() |
Nic gorszego od wirus SLD
|
![]() |
Europejskie firmy w Chinach w tarapatach.
|
![]() |
Dzięki wirusowi PIS już ma wymówkę na doprowadzenie do upadku polskiej gospodarki.
|
![]() |
Rozpoczęto testy kliniczne szczepionki i leku - timecom
|
![]() |
W tym momencie każda osoba decydująca się na wyjazd za granicę do krajów, w których potwierdzono wirusa powinna podpisywać oświadczenie, że wyjeżdża na własną odpowiedzialność i po powrocie do kraju będą pokrywać wszelkie koszty leczenia.
|
![]() |
Witam,
Po licznych odrzuceniach plików przez banki to dzięki temu dżentelmenowi moja mama pożyczyła 25 000 €. On też może ci pomóc, w potrzebie można się z nim skontaktować pod adresem e-mail: rainteauolivier1 @ gmail.com. Powód, który zmusza mnie do opublikowania tego ogłoszenia na forum i że nadal działa cuda dla ludzi, którzy naprawdę są w potrzebie. Postanowiłem więc podzielić się tą szansą z wami, którzy nie mają przychylności banków lub którzy mieli do czynienia z nieuczciwymi kredytodawcami, którzy nadużywają jedynie osobowości innych; masz projekt lub potrzebujesz finansowania, możesz do niego napisać i wyjaśnić mu swoją sytuację; pomoże ci, jeśli będzie przekonany o twojej uczciwości. Możesz wysłać mu e-mail, aby uzyskać więcej informacji, kontakt: rainteauolivier1@gmail.com
|
![]() |
|
![]() |
Jak dowiedziałem się z drogiej TV na wirusa jesteśmy przygotowani.Posiadamy dużo mydła i infolinię.Wazeliny też nie brakuje.
|
![]() |
ZARAZ BEDZIE JEDYNY LEK JEDYNIE SŁUSZNEJ FIRMY, tyle w temacie
|
![]() |
Jest zakażony w szpitalu na Jaczewskiego.
Nic ludziom nie mówią.
|
![]() |
Oddajmy się pod opiekę Pana boga i Przenajświętszej Maryji i w spokoju czekajmy na decyzje na najwyższym rządowym pułapie! To nie są Tuski co to szczepionek nie kupowali dla naszych dzieci bo polskość to nienormalność!
|
![]() |
już jest po południu
|
![]() |
***s://***olx.pl/oferta/maski-medyczne-higieniczne-przeciwwirusowe-koronawirus-coronavirus-CID619-IDDQKnx.html
|
![]() |
No i podać do wiadomosci publicznej czy nie? Co zrobi dyr szpitala ?
|
![]() |
Już wiadomo że to koronawirus. Niedługo potwierdzą
|
![]() |
Brak informacji oznacza jedno. Jakby testy wyszły negatywne, to szybciutko podaliby do wiadomości.
|
![]() |
Jest wyraźna różnica między traktowaniem tak zwanych zwykłych ludzi a ludzi z różnych układów. Nauczycielka wróciła z Rzymu i poszła do pracy w szkole - zamknęli szkołę. Gdy lubelscy Ważniacy wrócili z nart we Włoszech, to panuje zmowa milczenia - jakby w ich przypadku wszystko musiało być w porządku. Ważniacy także zasługują na odpowiednią troskę.
|
![]() |
Fala śmierci! Chodzą chorzy po ulicach i zarażają! prychają kichają latają tu i tam! Zamknąć granicę, zakazać lotów! izolować! Ludzie zaraz zaczną kłaść się na ulicach jak w wuhan, przy naszej służbie zdrowia to koniec. ALE zus się cieszy że ho ho
|
![]() |
Masz racje.personel szpitala juz zostal poinformowany
|
![]() |
Już wiadomo że to koronawirus. Niedługo potwierdząTak. Personel juz zostal poinformowany |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|