![]() |
Moim zdaniem robimy za mało testów w chinach robią ich 20 tyś dziennie. Czyli osoby 1103 w kwarantannie mogą zostać przebadane w ciągu 6 dni A wyniki po ośmiu. Po ośmiu dniach będziemy mieli 8 razy tyle ludzi w kwarantanny za wolno to wszystko.
|
![]() |
Przyjdzie nieświadomy listonosz do takiej osoby bo nie ma informacji o chorych ludziach i zarazi innych. Największa głupotą jest jak sanepid wysyła jeszcze polecone z potwierdzeniem odbioru do takich osób.
|
![]() |
Przede wszystkim 3 razy dziennie minimum kontrola ludzi poddanych kwarantannie.
|
![]() |
Tak naprawdę powinniśmy badać wszystkich po kolei niestety są osoby które są nosicielami Ale nie mają objawów, mam nadzieję nie ma ich wielu, wiem to by wymagało przebadanie wszystkich co jest niemożliwe ech. Ale przynajmniej tym na kwarantannie i pod obserwacją epidemiologiczna.
|
![]() |
Przyjdzie nieświadomy listonosz do takiej osoby bo nie ma informacji o chorych ludziach i zarazi innych. Największa głupotą jest jak sanepid wysyła jeszcze polecone z potwierdzeniem odbioru do takich osób.Właśnie.Coś trzeba z tym zrobić zamiast na okrągło chrzanić ile zarażonych,a ile nie..Dzisiaj był u mnie listonosz.Musiałem potwierdzić raz długopisem,drugi raz na tablecie jakiś mało ważny polecony,który można wrzucić do skrzynki.Ale urzędy wiedzą swoje i jakoś trudno im dostosować się do zaistniałej sytuacji.Dzięki temu jestem niepewny stanu zdrowia. |
![]() |
Obywatel. Wystarczy zglosc na poczcie, ze chce się polecony do skrzynki. Tępy obywateli
|
![]() |
przeciez to wszystko pic na wode ,ktos przekraczal np.granice Polski i Niemiec w sobote wieczorem ,nie objety kwarantanna,a ktos w niedziele wczesnym rankiem juz objety kwarantanna,to wszystko jest tylko dla statystyki
|
![]() |
Listy polecone do skrzynki tylko bez zwrotnego potwierdzenia odbioru
|
![]() |
Obywatel. Wystarczy zglosc na poczcie, ze chce się polecony do skrzynki. Tępy obywateliTępy to jesteś ty/z małej celowo/.Sprawdż ignorancie,że listów poleconych za zwrotnym poświadczeniem odbioru listonosz nie może zostawić w skrzynce mimo zgłoszenia na poczcie jakie złożyłem. |
![]() |
Dopóki ci z kwarantanny nie przestaną łazić po mieście na zakupy to nigdy się tego dziadostwa nie pozbędziemy
|
![]() |
Ludzie na kwarantannie chodzą sobie po dworze, do sklepu, znajomych a liczba zakażonych stale rośnie.
|
![]() |
Jest terapia koronawirus się kończy !
***s://strajk.eu/koronawirus-chlorochina-jeszcze-raz-potwierdzona-uwaga-nowy-czas-obecnosci-wirusa-u-czlowieka/
|
![]() |
Dlaczego minister Morawiecki nie informuje gdzie jest koronawirus w jakim mieście bądź wsi a informuje o wojewodzctwie. Przez my ludzie chodzimy obok siebie nie wiedząc czy jestesmy chorzy....
|
![]() |
A ile osób w tym jest zdrowych ile wyzdrowialo statystyki rosną ale ministerstwo nie pokazuje ile osób na ten czas naprawdę jest chory tylko dodaje. To sianie paniki ale i tak ludzie muszą pracować bo kto za nas połaci rachunki za co kupimy żywność. Dodatkowo że ma zmalec pensja a żywność. Moim zdaniem to wszystko zmierza do jednego do większego bezrobocia jak jest oraz włamań i innych grub przestępczych.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|