![]() |
Czy to jest żart? Przecież zapewniali, że wykonujące w 3 h w laboratorium w Lublinie.
|
![]() |
Niech zgadnę... Powtarzają, prawda?
|
![]() |
To ile dni się czeka na wyniki?
|
![]() |
państwo teoretyczne... wiecie czemu tylko 28 przypadków? bo PiS-dzielce ukrywają przed nami prawdę
|
![]() |
państwo teoretyczne... wiecie czemu tylko 28 przypadków? bo PiS-dzielce ukrywają przed nami prawdępajac jesteś...gdyby rządziła platforma to w ogóle niewiedzielibyśmy o żadnym wirusie mendo platformiana |
![]() |
państwo teoretyczne... wiecie czemu tylko 28 przypadków? bo PiS-dzielce ukrywają przed nami prawdęGlosujmy na p.Kidawa Nie będzie żadnego. I szczepionek poraz kolejny tez Nie bedzie. Ale beda drugie niemcy Wes przestan idz sie zbadaj |
![]() |
ja myślałam, że kwarantanna i nadzór epidemiologiczny to to samo, a z tego wynika, że nie, to w takim układzie co to znaczy nadzór epidemiologiczny, czy to polega na tym, że pracownicy sanepidu odganiają wirusy od osoby objętej tym nadzorem
|
![]() |
Proponuję aby te posty wykorzystywać do wymiany konstuktywnych uwag na temat wirusa w Lublinie a nie przepychanek PO/PiS. Idzcie dzieci pograć w gry a nie zabawy w polityczne oskarżenia urządzać. Choroba nie ma barw politycznych...
|
![]() |
Tata poiwnien byc dumny z syna.
|
![]() |
***gdziewirus.pl .... jest nieaktualna, bo nie ma Janowa Lubelskiego, oto jak nas kłamią
|
![]() |
***gdziewirus.pl .... jest nieaktualna, bo nie ma Janowa Lubelskiego, oto jak nas kłamiąotoz to! kolejny przyklad manipulacji PiS |
![]() |
"Urząd nie ma wyników badań rodziny zakażonego pacjenta" Ukradli urzędowi?
|
![]() |
Moja uwaga na temat. Po co robione są w całej Polsce głupawe narady i z ganianie ludzi przy współczesnych środkach. Żeby urzędnik przekazał oczywiste rzeczy i zaistniał? Czy Pani dyrektor była na takowej dziwnej zbieraninie z innymi dyrektorami w sprawie koronowirus? No to jest sprawa... Teraz władze lokalne itp łańcuszki...
|
![]() |
ja myślałam, że kwarantanna i nadzór epidemiologiczny to to samo, a z tego wynika, że nie, to w takim układzie co to znaczy nadzór epidemiologiczny, czy to polega na tym, że pracownicy sanepidu odganiają wirusy od osoby objętej tym nadzoremto oznacza, że musisz regularnie raportowac do sanepidu kogo zarazisz |
![]() |
A w urzędzie pracy w Lublinie masowo rejestrują się Ci co uciekli z Włoch. Przejść przez korytarz nie mozna. Zapewne wszyscy zdrowi.
|
![]() |
prawda jest taka ze zaczęli wracać chorzy zatrudnieni na czarno we Włoszech ....
|
![]() |
w lubelskich agencjach towarzyskich umiarkowany spokój, nie ma tłoku ani paniki, panie w maseczkach. Za zabawę bez zabezpieczenia dopłata ekstra 50 zł.
|
![]() |
teraz w koncu ktos wpadl ze to moze jednak nie syn zarazil ojca, ze moze jednak partnerzy biznesowi z ktorymi sie spotkal... przeciez w wyciecze bralo udzial 11 osob to oni tez by byli zarazeni.... teraz wychodzi na to ze ojciec mogl zarazic syna i reszte rodziny.... to ze syn byl w polwoei lutego to czysty zbieg okolicznosci
|
![]() |
guzik wiesz a sie wypowiadasz...
|
![]() |
Tylko spokój może nas uratować! Ludzie bez paniki z głową! A co będzie .... to się okazę!
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|