![]() |
potęga informacji. Internety nas wykończą prędzej niż jakiś wirus podając każdą nawet najbardziej idiotyczną informację na podatny grunt jakim jest głupota i niewiedza ludzka. Zaledwie kilka procent społeczeństwa w panice jest w stanie praktycznie sparaliżować cały kraj i zablokować możliwość pomocy ludziom, którzy jej rzeczywiście potrzebują. Szczęśliwi nabywcy maseczek przeciwpyłowych - życzę wam powodzenia w życiu, placebo też ponoć leczy, to i wam te maseczki pomogą ale przy wycieraniu tyłka jak papieru zabraknie ;) i inne jednorazowe tak naprawdę okażą się większym zagrożeniem niż ich brak, bo nie sądzę żebyście byli w stanie kupić wystarczającą ilość żeby zmieniać tak często jak powinniście, a nie bez powodu są JEDNORAZOWE GAMONIE!!! No i warto dodać, że taka np maseczka chirurgiczna jest po to żeby to chirurg, anestezjolog i pielęgniarki nie sprzedali syfa operowanemu a nie po to żeby sami się nie zarazili, ale żeby to zrozumieć trzeba ruszyć łbem no i coś w nim mieć. Tak więc zaraz wystawiam na allegro, bo mam ze 100 sztuk maseczek takich właśnie chirurgicznych z czasów kiedy byłem jeszcze studentem medycyny. Bierzcie je szybciutko, choć uprzedzam, ze tanio nie będzie, ale barany trzeba strzyc czyż nie?
|
![]() |
dziwicie się, że zniknęły te maseczki? Kurczę jak o tym teraz myślę, to żałuję, że sam nie obgoniłem wszystkich sklepów i nie wykupiłem. Dziś leciały by na olx i alledrogo z marżą kilkaset procent jak ciepłe bułeczki. Sam bym ich nie używał, bo to głupota i skuteczność żadna, ale pieniążek się przydaje.
|
![]() |
na niedzielnej mszy pamiętajcie o tych maseczkach przeciwpyłowych, tylko ciężko będzie dziabnąć w nich hostię dzióbkiem z niemytych rączek kleryka, który przy konfesjonale ogarnął dziesiątki kaszlących wiernych
|
![]() |
Coś mi się wydaje że ludziska wyczuły moment do zarobienia na handelku maseczkami.
Przecież ceny są coraz bardziej nakręcane przez media siejące panikę.
|
![]() |
Polak to jednak idiota wczoraj para emeryto wziek 9 kg szynki, no pojebyA skąd wiesz czy nie urządzają 50 rocznicy ślubu ?? |
![]() |
Takie maseczki nie chronią przed wirusem.
|
![]() |
niech zamkna sklepy ludzie tam kichaja kaszla duzo ludzi jest tam moze byc wirus bo to zamkniete jest najlepiej tak jak w chinach podaja przed sklepem jestem za.
|
![]() |
ludzie pomyslcie o bezpieczenstwo pracowników w sklepach niech ktoś pomysli o tym niech zamkna małe sklepy wystarcza.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|