![]() |
Cieszę się,że elektorat PiS wyposażony w te maseczki jest bezpieczny
|
![]() |
To przedsiębiorczość rodaków. Na alledrogo maseczek ile kto chce, w cenach niemal brylantów. A że nie mają nic wspólnego z ochroną przed wirusem? Nie szkodzi, samopoczucie poprawiają. A wystarczyłby porozciągany biustonosz- wyrzucić żal, a może zastąpić dwie takie maseczki przeciwpyłowe.
|
![]() |
a pracownicy budowlani szlifujący ściany nie mają w czym pracować pzrez głupotę ludzi
|
![]() |
Polecam maseczki ochronne na mózg. Głupota jest najstraszniejszą i najbardziej zaraźliwą chorobą naszych czasów.
|
![]() |
Zamienię żel dezynfekujący, w połowie pełny. Najlepiej na ipchone 8.
|
![]() |
Ja ***e... pracuję w pyle, kurzu, z różnymi chemikaliami często w zamkniętych pomieszczeniach, a teraz to mogę sobie szmatą łeb owinąć przez jakiś idiotów... jeden plus jest taki, że marnotrawią swoje własne pieniądze, na rzeczy im niepotrzebne, a kiedyś przez taki brak rozsądku tych pieniędzy może im przez to zabraknąć.
|
![]() |
I żele antybakteryjne na wirusy.... A myć to się można i bez zagrożenia ,serio!
|
![]() |
Haha, co za zidiocenie Suwerena
|
![]() |
Mam 1000l płynu dezynfekującego do rąk w dozownikach 0,5l - zamienię na kawalerkę w nowym budownictwie!
|
![]() |
Typowi "janusze biznesu", i jeszcze się bulwersują jak się ich tak nazywa.
|
![]() |
AAAA zamienię 1000 masek na samochód, najlepiej audi prawie nówkę nie starszy niż 2016.
|
![]() |
Zgraja idiotów wychowana przez TVN ... k..wa to jakiś dramat.
|
![]() |
no to pozostaly nam jeszcze rozańce ,tego mamy w nadmiarze ,watykan poprzez swoich dystrybutorow na Polske opchnie towar z chęcia
|
![]() |
Przecież to bez sensu. Ludzie, myślcie, to nie boli.
|
![]() |
Podpowiadam Januszom Szybkiego Biznesu żeby zaopatrzyli sie hurtowo w zimowy płyn do spryskiwaczy z alkoholem. Swietnie się sprzeda jako środek odkażający...
|
![]() |
Polak to jednak idiota wczoraj para emeryto wziek 9 kg szynki, no pojeby
|
![]() |
Przecież to bez sensu. Ludzie, myślcie, to nie boli.Weź bądź cicho proszę.. |
![]() |
Jeśli nie wiadomo o co chodzi to wiadomo, że chodzi o pieniądze. To gen spekulanta- biznesmena obudził się w co poniektórych.
|
![]() |
Głupota ludzka nie zna granic!
|
![]() |
A ja w kurzu i pyle pracuję z szmata na gebie. Po c*** wam te maseczki
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|