Niech zgadnę, wina Pana Tuska ?
|
|
Niech zgadnę, wina Pana Tuska ?To twój pan? Jesteś jego wasalem:) Myślałem że czasy średniowiecza już minęły;) |
|
:) POprawiłeś mi humor swoją głupotą.Niech zgadnę, wina Pana Tuska ?To twój pan? Jesteś jego wasalem:) Myślałem że czasy średniowiecza już minęły;) |
|
"Leczenie dzieci w tym szpitalu to fikcja"..... Fikcją staje się cała służba zdrowia! Odmawianie zdrowasiek pomału będzie zastępować pomoc w postaci fachowych porad "wykształciuchów"! Ale naród przystał na takie właśnie warunki i jakiekolwiek zakłamywanie rzeczywistości faktów nie zmieni! Cala armia bezrobotnych tzw. kapelanów może bez skrępowania przejąć wszystkie obowiązki za odpowiednie uposażenie i na pewno uzdrowi chorą służbę zdrowia!
|
|
Wyluzuj janek:). Nie ma się co wstydzić że masz pana,mój pies też ma ;):) POprawiłeś mi humor swoją głupotą.Niech zgadnę, wina Pana Tuska ?To twój pan? Jesteś jego wasalem:) Myślałem że czasy średniowiecza już minęły;) |
|
Ja nie, ale Twój pies ma już się czego wstydzić...Wyluzuj janek:). Nie ma się co wstydzić że masz pana,mój pies też ma ;):) POprawiłeś mi humor swoją głupotą.Niech zgadnę, wina Pana Tuska ?To twój pan? Jesteś jego wasalem:) Myślałem że czasy średniowiecza już minęły;) |
|
Chodząca reklama zakładów pogrzebowych ,czyli minister zdrowia i sepleniący rzecznik twierdzą , że w służbie zdrowia jest wszystko ok i nic nie jest zamykane . To jak to jest na prawdę ?
|
|
Grzechów dyrektor z Kraśnickiej ma dużo więcej. Okłamuje pacjentów. Okłamuje pracowników. Okłamuje NFZ. Okłamuje wszystkich. Fikcją w tym szpitalu jest wszystko.
|
|
Co jest?? Foto pustych łóżek dla bajtli, zamiast ministra Wyszczepielskego, głaszczącego lalkę z podpisem, mały kowidowiec nie zaszczepiony przez rodziców! Korporacja wam tego nie podaruje, Bajtek z Łurlenu Was wykupi i przerzuci za płot na BiałąRuś. Nic nie zostanie, nawet cegła i łodcisk kciuka, zamiazd pa pa! pokaże palec lihocki.
To nie dobre ludzie, Oni nawet lasom nie darują, z nienawisci że jakie nienormalne po krzakach ukryte (Polaki). Wytną w perzynę jak Ich poprzednik ,,Aleksander Wielki od butelki" rzucił strzępy RP -trzecią zwane w 2002 r., na sprzedaż na giełdę Wallstreet w USA, jako spółkę na sprzedaż lub przejęcia za 400 ,,dużych baniek" po cichu w konsulacie RP, wystawiając nawet z Orłem jako prywatne korpo akcyjne POLAND REPUBLIC OF.
Obecne nibypaństwo ,,suwerenne", to taka scenografia, jak ten odział dla maluchów, TYLKO NA PAPIERZE NIC NIE WARTYM WYDAWANYM DLA GOJÓW z POLIN.
Korpo tzw potocznie 3Rp, to rodzaj zarządcy i akcjonarusza budynków etc. waszych majątków też, a pokwaśniewska konstytucja to największy podstęp na jaki Nas/Was złapano tekstem , ,,RP dobro wspólne wszystkich obywateli" i jak w małżeństwie w odwrotnym kierunku od bogacenia, za długi odpowiadamy wszyscy wraz z majątkiem prywatnym akcjonariuszy (obywateli) podjętym solidarnym zobowiązaniem, budynek ,,Dziennika" też może być, zajęty pod długi zgodnie z prawem USA. Wy słuchacie Gościa w okularach jak walczy o nowe długi od UE, jak obiecał Wam niski procent we Frankach, życie wieczne po wyszczepieniu, zdrowie i brak zarazy po wyborach, wołanego jako szefa korpo z USA na dywanik do ambasady.
Poland Republic Of jest tyle warte co jej długi, a teatr medialny to Matrix dla oszukanych ludzi.
Coś jak te łóżka w szpitalu, niby są a za chwilę jakoby ich wcale nie było, Rebe Mati w N. York USA?, a dopiero tu był, wodę pił..?
|
|
"Jeśli uda nam się osiągnąć duży sukces z nowymi szczepionkami, służbą zdrowia i działaniami w sferze urodzeń, będziemy w stanie obniżyć liczbę ludzkości o 10-15%..." - bILL g.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|