Da sie zapalenie zatok wyleczyc domowymi sposobami, chodzę do rodzinnego i do laryngologa, bralem kilka antybiotyków ale to pomagalo na krótko, kilka tygodni spokoju i znów to samo, juz nie mam zdrowia na pakowanie w siebie kolejnego antybiotyku.
|
|
Z domowych sposobów to na pewno pomagają ciepłe okłady, mozesz sobie sol podgrzac i tak grzac czolo, są specjalne lampy do nagrzewania zatok, tez inhalacje, parowki z cebuli, pomoga trochę odetkać nos, w aptece mozesz sobei sinufast kupic, sam go bralem juz kilka razy przy zapaleniu zatok i udalo mi sie uniknac antybiotyku.
|
|
szybko ten sinufast pomaga?? Zatoki mnie ciagle nawalaja, głowa to mnie boli codziennie, lekarz rodzinny oczywiscie chce kolejny antybiotyk mi przepisac, ale ja juz mam dosc tej chemii, pomocy
|
|
po kilku dniach zazwyczaj jest lepiej, to jest lek ziołowy i z tego co kiedyś szukałem i porówywałem właśnie kilka leków tego typu to tu tych zioł było zdecydowanie nawięcej i cena też najbardziej przystępna szczególnie jak się kupi duże opakowanie
|
|
Korporacyjne krople do nosa nie polecam. Chemia nie leczy - chemia kaleczy.
Ja stosuję:
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|