![]() |
Gdzie mozna kupic duze ilosci tegoo leku???
|
![]() |
Gdzie mozna kupic duze ilosci tegoo leku???Na stacji statoil. |
![]() |
Gdzie mozna kupic duze ilosci tegoo leku???Myślisz śmieszny człowieku, że w obecnej sytuacji kupiłbyś to bez recepty i w dodatku w większych ilościach ? Zabawne z ciebie stworzenie. |
![]() |
Gdzie mozna kupic duze ilosci tegoo leku???Bogaty z domu ?? Tak się składa że mam do odsprzedania 2 pigóły tego coś. Nie wiem, jakiś apartament w zamian, tylko w dobrej lokalizacji, zapupia mnie nie interesują ?? |
![]() |
Gdzie mozna kupic duze ilosci tegoo leku???KOLEJNA HIENA!!!! |
![]() |
HAHA, biegnijcie po to, już!, a jak za tydzien napiszą, że papier toaletowy welwet koi podraznienia tylka wywolane koronawirusem to też biegnijcie.
|
![]() |
Ale beka! Tego to nam kurna nie wciśniecie!
|
![]() |
Arechin to lek przeciwmalaryczny o wielu skutkach ubocznych- w tym pogorszenie wzroku. Wydawany jest jedynie na wskazanie lekarza.
|
![]() |
Na Orlenie będzie przy żelach do rąk będzie stało.
|
![]() |
Rozumiem Arechinu za dużo zalega w hurtowniach, jak oleju goździkowego w serialu Ranczo. Przyznam się to jest jakiś sposób żeby nadmiaru Arechinu się pozbyć.
|
![]() |
Gdzie mozna kupic duze ilosci tegoo leku???U twojej starej .. od tyłu zachodź. |
![]() |
Ostrożne stosowanie leku w niewydolności wątroby i niewydolności nerek nie stosować w chorobach siatkówki. Czy dziennik podając taka informację konsultował to z konsultantem krajowym lub wojewódzkim z dziedziny chorób zakaźnych? Czy to jest artykuł sponsorowany?
|
![]() |
Oryginalnie lek pochodzi z Chin. W Polsce znany jako ARECHIN, Adamed dostał po prostu kolejne, potwierdzone zastosowanie.
|
![]() |
Gdzie mozna kupic duze ilosci tegoo leku???Nigdzie, lek wydawany na receptę. |
![]() |
Weź tabletke, weź tabletke, weź tabletke... zaraz pojawią sie suplementy diety na koronawirusa.
|
![]() |
Czy pani poseł Wcisło ma już ten lek? I czy znalazła się na lukratywnej liście osób przeznaczonych do przeżycia stworzonej w Ratuszu?
|
![]() |
Idiota... To jeden z kilku leków stosowanych np. w leczeniu RZS i TRU. Tylko na receptę, inne leki z chlorochiną są importowane docelowo. To, że Arechin został włączony do leczenia COVID, oznacza m.in. jego mniejszą dostępność dla chorych, którzy muszą go przyjmować stale, latami...
|
![]() |
W połowie lutego o tym pisałem...
|
![]() |
W połowie lutego pisałem, ale profesory nie słuchali maluczkich: " ".. In light of the urgent clinical demand, chloroquine phosphate is recommended to treat COVID-19 associated pneumonia in larger populations in the future."
|
![]() |
Arechin to lek przeciwmalaryczny o wielu skutkach ubocznych- w tym pogorszenie wzroku. Wydawany jest jedynie na wskazanie lekarza.Dokładnie. Ale jedyny który pomagał w Chinach przy leczeniu i stosowany już we Wrocławiu, |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|