![]() |
Myślę, że w Polsce też już jest, ale jeszcze się nie ujawnił (okres wylęgu). Bardzo dużo Polaków było na nartach we Włoszech i kiedy ferie się skończyły, powróciło do domów z prezentem. Obym się mylił. Jak sądzicie, warto zaopatrzyć się w sklepie w coś na zapas, czy raczej nie panikować jeszcze?
|
![]() |
Poczta ciągle doręcza przesyłki z Chin, czy to bezpieczne?
|
![]() |
13 emerytura dla mnie i żony, żądamy też 14, żona poszla na 60 lat i moze córce pomagac przy dzieciach bo 4 ma, corka zadowolona z 500+ ale i tak pracuje w urzędzie panstwowym
|
![]() |
Po co tyle akademików dewelocwaniacy ponastawiali? Polskojęzycznych studentów ubywa, teraz i zagranicznych nie przybędzie. Myślę, że władze uczelni bez konsultacji ratuszem podjęły tak szkodliwą dla deweloperów decyzję.
|
![]() |
Może kaczyński zabronił uczyć po angielsku?? Po co nam języki skoro będziemy w zamkniętym państwie???
|
![]() |
Myślę, że w Polsce też już jest, ale jeszcze się nie ujawnił (okres wylęgu). Bardzo dużo Polaków było na nartach we Włoszech i kiedy ferie się skończyły, powróciło do domów z prezentem. Obym się mylił. Jak sądzicie, warto zaopatrzyć się w sklepie w coś na zapas, czy raczej nie panikować jeszcze?Pamiętasz jak Angela mówiła Niemcom, żeby zrobili zapasy ? |
![]() |
Tusk znakomicie goda po angielsku, hi, hi, hi
|
![]() |
Już kupiłem 100 zgrzewek wody, 4 pudła pucharów, różne konserwy. I karton Ballantinesa...
|
![]() |
Ciekawe czy wódka w organizmie człowieka zapobiega rozwojowi tego wirusa, może naukowcy tego nie wiedzą, przecież w Polsce i u Ruskich jeszcze nie występuje.
|
![]() |
To trzeba zaciskać pasa, bo już przez spółkę z Tajwanu nie uda się wyciągać kasy od niezorientowanych studentow. I bardzie o dobrze. Może zaczną dbać o poziom z braku kasy (to sarkazm bo wiadomo że nic nie potrafią poza braniem kasy na lewo)
|
![]() |
Czarna smierc / PiS+KK juz w Polsce jest i zbiera przerazajace zniwo.
|
![]() |
Ja perdolé
|
![]() |
Brawa dla Uniwersytetu Medycznego!
W końcu ktoś, kto pomyślał o zapobieganiu
|
![]() |
NIe wiem, nie jestem lekarzem, ale gdybym był we władzach uczelni, to zamiast zakazu ograniczenia rekrutacji, wydałbym zarządzenie, żeby wszystkim obcokrajowców, także tych "egzotycznych z Londynu" poddać kuracji pijawkami. Powszechnie od setek lat uważa się, że ta metoda lecznicza jest bardzo skuteczna, a wraz z upływem krwi, z ciała wycieka choroba, wirusy, bakterie.
|
![]() |
Popatrz gostku niezła bryła
Tu swoją zgraję uczyła
Święta KASTA łapiduchów
Wrzucać datki do fartuchów!?
Lecz trwoga na nich nastała
Jak tu kształcić K******A!?
Gdy plaga się objawiła
Niemoc BOGÓW obnażyła!!!
|
Dodaj odpowiedź: