Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelska uczelnia zawiesza rekrutację na studia anglojęzyczne z powodu koronawirusa

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 lutego 2020 r. o 15:56 Powrót do artykułu
Myślę, że w Polsce też już jest, ale jeszcze się nie ujawnił (okres wylęgu). Bardzo dużo Polaków było na nartach we Włoszech i kiedy ferie się skończyły, powróciło do domów z prezentem. Obym się mylił. Jak sądzicie, warto zaopatrzyć się w sklepie w coś na zapas, czy raczej nie panikować jeszcze?
Odpowiedz
Poczta ciągle doręcza przesyłki z Chin, czy to bezpieczne?
Odpowiedz
13 emerytura dla mnie i żony, żądamy też 14, żona poszla na 60 lat i moze córce pomagac przy dzieciach bo 4 ma, corka zadowolona z 500+ ale i tak pracuje w urzędzie panstwowym
Odpowiedz
Po co tyle akademików dewelocwaniacy ponastawiali? Polskojęzycznych studentów ubywa, teraz i zagranicznych nie przybędzie. Myślę, że władze uczelni bez konsultacji ratuszem podjęły tak szkodliwą dla deweloperów decyzję.
Odpowiedz
Może kaczyński zabronił uczyć po angielsku?? Po co nam języki skoro będziemy w zamkniętym państwie???
Odpowiedz
Myślę, że w Polsce też już jest, ale jeszcze się nie ujawnił (okres wylęgu). Bardzo dużo Polaków było na nartach we Włoszech i kiedy ferie się skończyły, powróciło do domów z prezentem. Obym się mylił. Jak sądzicie, warto zaopatrzyć się w sklepie w coś na zapas, czy raczej nie panikować jeszcze?
Pamiętasz jak Angela mówiła Niemcom, żeby zrobili zapasy ?
Odpowiedz
Tusk znakomicie goda po angielsku, hi, hi, hi
Odpowiedz
Już kupiłem 100 zgrzewek wody, 4 pudła pucharów, różne konserwy. I karton Ballantinesa...
Odpowiedz
Ciekawe czy wódka w organizmie człowieka zapobiega rozwojowi tego wirusa, może naukowcy tego nie wiedzą, przecież w Polsce i u Ruskich jeszcze nie występuje.
Odpowiedz
To trzeba zaciskać pasa, bo już przez spółkę z Tajwanu nie uda się wyciągać kasy od niezorientowanych studentow. I bardzie o dobrze. Może zaczną dbać o poziom z braku kasy (to sarkazm bo wiadomo że nic nie potrafią poza braniem kasy na lewo)
Odpowiedz
Czarna smierc / PiS+KK juz w Polsce jest i zbiera przerazajace zniwo.
Odpowiedz
Ja perdolé
Odpowiedz
Brawa dla Uniwersytetu Medycznego! W końcu ktoś, kto pomyślał o zapobieganiu
Odpowiedz
NIe wiem, nie jestem lekarzem, ale gdybym był we władzach uczelni, to zamiast zakazu ograniczenia rekrutacji, wydałbym zarządzenie, żeby wszystkim obcokrajowców, także tych "egzotycznych z Londynu" poddać kuracji pijawkami. Powszechnie od setek lat uważa się, że ta metoda lecznicza jest bardzo skuteczna, a wraz z upływem krwi, z ciała wycieka choroba, wirusy, bakterie.
Odpowiedz
Popatrz gostku niezła bryła Tu swoją zgraję uczyła Święta KASTA łapiduchów Wrzucać datki do fartuchów!?                                                                        Lecz trwoga na nich nastała Jak tu kształcić K******A!? Gdy plaga się objawiła Niemoc BOGÓW obnażyła!!!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...