![]() |
A trzeci wracają z zakaznego i idą na sor do pracy jakby nigdy nic
|
![]() |
LUDZIE - SIEFZCIW W DOMACH...NIE SZLAJAJCIE PO MIESCIE !
|
![]() |
Proponuje przed oddaniem tej ruiny na zakaźny w Puławach, aby modlitwę odprawił ks egzorcysta Peziol z Wąwolnicy. Niech uprosi Boga by zaraza nie objęła całego miasta, nie zamknęła jedynego zakładu pracy i abyśmy z Puław nie zrobili umieralni. Boże dopomóż.
|
![]() |
Nie wiem ale szpital w Puławach nie kojarzy mi się dobrze. Byłam tam 2 lata temu w odwiedzinach u babci. Słabo wyglądał zarówno sam budynek, sale jak i opieka...
|
![]() |
Naprawde, trzeba pozostać w domu!!!! Mlodziez ma wolne aby nie narazac siebie i swoich rodzin, ale w galeriach pelno mlodziezowki i w dodatku w grupach!! Gdzie rodzice!!
|
![]() |
Co prawda to prawda. Młodzież nic z zakazu sobie nie robi. Zreszta i dorosli tez lataja po sieciowkach odziezowych, a przeciez ubran nie zabraknie. Na niektorych przejsciach granicznych kontroli nie ma!!! A w TV caly czas o tym trąbią! Rzad oszukuje nas! Zamknijmy granice niech do końca miesiaca nikt nie wjeżdża i wyjeżdża z Polski!!
|
![]() |
A krasnik gdzie? Gość chory z Niedrzwicy cały tydzień chodził po krasniku a ekipy nie przewidują!!!
|
![]() |
TO JEST POCZĄTEK KOŃCA! NIE OSZUKUJMY SIE. NASZ NAROD NIE JEST ZDOLNY DO ZACHOWAŃ RACJONALNYCH. DO ZACHOWNIA ZASAD REŻIMU SANITARNEGO. KWARANTANNY.. BĘDZIE TU GORZEJ NIŻ WE WŁOSZECH.
|
![]() |
A krasnik gdzie? Gość chory z Niedrzwicy cały tydzień chodził po krasniku a ekipy nie przewidują!!!Już ekipa mobilna jest i w Kraśniku. Zbierają próbki od tych z kwarantanny. |
![]() |
13.03.2020 godz. 22:30 - nie ma kontroli na granicy w Zgorzelcu. Sprawdzają tylko busy. Auta osobowe wjeżdżają do Polski bez żadnej kontroli...
|
![]() |
co z rodzinami osób na tzw. kwarantannie - wszyscy swobodnie wychodzą do pracy lub na miasta, tak jest np. w Hrubieszowie i okolicach
|
![]() |
Czy naprawdę nikt z piszących tutaj nie potrafi poświęcić kilku minut i sprawdzić dlaczego Puławy? To wam powiem ponieważ w Puławach jest jedno z najlepszych laboratoriów biologicznych lemingi.
|
![]() |
Zapytajcie wojewody i Marszałka gdzie są kombinezony dał tych co ważą z podejrzeniem bo zaczynają już się kończyć!!!
|
![]() |
Wczoraj wróciłem z Niemiec, na przejściu granicznym w Frankfurcie nad Odrą zatrzymywane były jedynie busy i autobusy, auta osobowe przejeżdżały beż żadnej kontroli. Dzwoniłem dzisiaj do Powiatowej stacji sanitarno epidemiologicznej- podałem swoje dane, otrzymałem informację że jestem od nadzorem sanitarnym. W poniedziałek mam otrzymać informację czy będę miał kwarantannę. Dostałem polecenie aby nie opuszczać domu, zachować dystans od członków mojej rodziny i przez 2 tygodnie żyć w jak największym odosobnieniu. Inni domownicy jeśli pracują to nie powinni wychodzić do pracy w tym czasie. Powinni dostać L4 albo pracować zdalnie.
|
![]() |
Nie wiem. Ja siedzę w domu. Troszkę zapasów jest ale nie wiwm jak bedzie. Czy dostane na 11 letnie dziecko zwolnienie. Jestem samotnym ojcem a rzad nie pomyslal o dzieciach do lat 12. Czy bede musial isc do pracy i zostawic go samego na pastwę losu na 9 godzin dziennie?
Czy z dziadkiem krory rzekomo nie moze pozostawac w kontakcie z wnukami bo korona moze byc przenoszona przez dzieci.
P A R A N O J A
|
![]() |
W województwie lubelskim komunikacja międzymiastowa oparta jest o prywatne Afryka busy, małe ze starą wentylacją, brudne to będzie wylęgarnia epidemii.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|