![]() |
Krótkie info z wczorajszego lotu na Maltę. Połowa pasażerów to były rodziny z dziećmi w wieku szkolnym. Kiedy zawieszono szkoły, państwo od razu czmychnęli na wczasy. Mimo ostrzeżeń o Covid19. To tyle w temacie biednych rodaków, co porzuceni na obczyźnie. Ech..ludzie — czytamy we wpisie Związku Zawodowego Personelu Pokładowego i Lotniczego.
|
![]() |
"Polecenie wojewody". Udał się ten wojewodw jak nic! Mamy się męczyć sami i chorować, bo przychodnie lekarza rodzinnego też odsyłają!
|
![]() |
W Puławach szpital tzw. jednoimienny ... jesteś po operacji, w trakcie terapii, nagle zachorujesz nie znajdziesz pomocy lekarskiej. Nikt nic nie wie. Wszedzie słyszysz zamknięte do odwłonia. Jasne ze sytuacja wyjątkowa ale to co ...mam umrzec gdy nie choruje na koronowirusa a mam inny problem ?
|
![]() |
Zmierza to w złym kierunku. Odwołani specjalisci, na NFZ nie ma szans, prywatne gabinety pozamykane do odwołania. Pisze z własnego doswiadczenia- zostałam bez diabetologa j kardiologa. Moja córka właśnie mila odwołana wizytę u neurologa- z podejrzeniem zaburzen padaczkowych zostalalysmy bez pomocy. Ból ucha dziecka- dzwonie i szukam laryngologa- nie ma, wszyscy poszli na urlop. Czy ktoś widzi, że czekając na koronawirusa właśnie zostawiliscie pacjentów bez pomocy? Będą zgony za chwilę, ale sukcesem oglosicie że zmarli nie chorowali na koronawirus tylko inne choroby.
|
![]() |
Prywatnie czy panstwowo to ci sami lekarze... Po parę etatów.. A jak chorujesz to lecz się sam... Grypa szaleje a oni zamykają wszystko... Ale do pracy trzeba zapierd... na 6 rano bo oni muszą coś jeść... Skoro ja się poświęcam i inni bez których ten kraj umarł by z głodu... to może niech wkoncu się oni się trochę poświęca a nie przyjmujemy z gorączka i innymi objawami... A kto zdrowy chodzi do lekarza??? Pozdrawiam
|
![]() |
!!!!!!!!!!! "Sąd Najwyższy IZRAELA odrzucił wniosek o zaprzestanie korzystania z monitorowania cybernetycznego przez Shin Bet w celu śledzenia obywateli (zarażonych/potencjalniechorych)"
|
![]() |
Jak mozna zostawic chorych ludzi bez opieki? Nigdy nie bylo łatwo dostac sie do specjalisty a teraz tak po prostu odwolane i koniec. Duzy moloch na Topolowej z wieloma gabinetami specjalistow i zadnych mozliwosci rejedtracji bo tylko jesli zagrozenie zdrowia. Stan wielu chorych bedzie sie pogarszal. Trąbią wszedzie ostrzegaja ze wirus atakuje ludzi slabych chorych . tylko nikt nie chce im pomoc. Lekarze sie zamykaja bo epidemia. Przecież mozna to jakos zorganizowac ale najprosciej wszystko zamknac .
|
![]() |
Mam ojca chorego na nowotwór, który bardzo cierpi !! Lekarze mają to w d... nie przyjmują. Co mam robić ????
|
![]() |
Dobrze, że chociaż w Zamościu na radioterapii w NU-MED przyjmują. Niestety rak nie czeka.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|