Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Dla pełni obrazu jeszcze NFZ powinien podać do publicznych wiadomości ile zaoszczędził na nadwykonaniach tych operacji na koniec roku. Wolska naszych marzeń.
Odpowiedz
Ten szpital to umieralnia takie placówki powinno się zamykać ,personel miły jak służba więzienna.
Odpowiedz
Skubis dorwał się do koryta i ma w ***, personel robi co może ale za tą kasę i w tak mało osób każdy by miał to w ***, zwłaszcza jak nie ma czasu i środków do czyszczenia sprzętu to nigdy nie będzie czysto i sterylnie. Ale ważne by Skubis jeździł wielkim SUVem rocznik 2020, miał co żreć i reszta do nie obchodzi.
Odpowiedz
Szpital brudny juz dworce PKS są czyściejsze. Zasilane toalety śmierdzące podłógi brak podstawowych zasad chigieny. Najlepsze są Te karty hccp w łazienkach. Na podłogach błoto a sprzątaczka odnotowuje że posprzątała i jest czysto. Jeszcze kwituje to swoim podpisem. Czy ktoś ma nad tym jakaś kontrolę!!!? Ten szpital zdezynfekować a potem długo długo wietrzyć. Wstyd tak zapuścili taki szpital!!!!!!!!
Odpowiedz
I ludzie dostaną termin po śmierci na te operacje? Śmiech na sali z tego szpitala i soru też. Stać na 1 nodze 4,5h po czym jak się zapytasz czy długo bo wszyscy mówili że szybko pójdzie to usłyszysz że masz stac jeszcze 8h na tej 1 nodze. Dramat.
Odpowiedz
Niedługo będzie sterylnie Proszę się nie martwić. Maja zwolnić wikększość lekarzy i pielęgniarek. Zaczyanją od przychodni a potem hop na oddzały . Bujcie się gromowładnego. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Niedługo  będzie sterylnie    Proszę się nie  martwić. Maja zwolnić wikększość lekarzy  i pielęgniarek.  Zaczyanją od przychodni a potem hop na oddzały . Bujcie się gromowładnego. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Dobra zmiana !! Aby rydzykowi nie zabrakło !!
Odpowiedz
PIS zniszczy Polsę.
Odpowiedz
Bardzo mi przykro czytając te komentarze.... Osobiście staram się jak mogę, żeby pacjentom było jak najlepiej.... Nie spotkałam się z jakąś złą opinią jakiegokolwiek mojego pacjenta, wręcz przeciwnie dobijają się drzwiami i oknami żeby się znaleźć na naszym oddziale.... Wiem że nie zawsze jest dobrze na każdym oddziale, ale nie można całego szpitala pakować do jednego worka.... Sama przeplacilam zdrowiem za to że od 14 lat staram się aby moi pacjenci czuli się jak w domu.... Zdrowych Świąt życzę....
Odpowiedz
Sami ludzie doprowadzają do takiego burdelu, nie maja kultury i szacunku do ludzi pracujących w tym szpitalu. Jak nie pasuje to nie są jeszcze inne przychodnie i Sor-y. Można wybierać 
Odpowiedz
Mam do tego szpitala wielki sentyment i podziękowanie za uratowanie zdrowia a nawet życia, kilka lat temu trafiłem na Oddział Urazowy po wypadku i jestem ogromnie wdzięczny Lekarzom tam pracujacym, Pan Micha5owski, Pan Umer i cała reszta to wspaniali fachowcy i dobrzy ludzie. Jak pamiętam tam były warunki dobre i atmosfera miła a lezałem dłuuuugooo, pielegniarki bardzo miłe . Pozdrawiam Was i Dziękuje za to co zrobiliście dla mnie.
Odpowiedz
Gronkowiec to prawie normalność w tym szpitalu niestety. 13 lat temu wszystkie dzieci na poródowce zostały zakażone i wiem ,że to się powtarzało.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...