![]() |
Powszechny dostęp do opieki medycznej... Tiaaaa...
|
![]() |
...nawet odrobiny empatii z mojej strony. Służba zdrowia chyli się ku upadkowi w skali dotychczas niespotykanej! Ci biedni ludzie na to nie zasługują, ale na to właśnie zapracowali przy urnach wyborczych. Mogę tylko zapewnić, że czekają was jeszcze cięższe potyczki. Tylko w Lublinie w ciągu 6 m-cy odejdzie na zasłużony odpoczynek od obowiązków zawodowy 73 lekarzy różnych specjalności, a następców nie ma i na pewno nie będzie! Ambitni i mądrzy po prostu wyjeżdżają, a ja życzę im samych powodzeń życiowych!
|
![]() |
dobra zmiana
|
![]() |
dobra zmiana. Przez 4 ostatnie lata....
|
![]() |
Premier Morawiecki w Janowie Lubelskim - tu powinniście go zaprosić i niech za was postoi w tej kolejce
|
![]() |
Idźcie do dyrektora, po co tam jest i bierze porządną kasę
|
![]() |
Żeby choć lekarzom pozwolili pracować po osiągnięciu wieku emerytalnego, bo w sądach już podobne kolejki jak do lekarza.A posłowie do zgonu,mogą uchwalać.
|
![]() |
A kulawy z bunkra zoliborskiego bez kolejki ??? TO dopiero początek apokalipsy dalej popierajcie to talatajstwp
|
![]() |
Wolska naszych marzeń !!
|
![]() |
Ale dobra zmiana! Pacjenci się dotlenią zamiast stać w dusznym i ciasnym korytarzu. Ale może ojczulo Rydzdzo by Was wyleczył wyborcy dobrej zmiany?
|
![]() |
Brawo dla wyborców PIS-u . Miłego stania w kolejkach
|
![]() |
Co powiecie wyborcy PiS? Pewnie powiecie że PO rządziło osiem lat , i to wina Tuska.
|
![]() |
Mój starszy kolega endokrynolog napisał o 73 lubelskich lekarzach odchodzących na emeryturę, a ja jeszcze dodam tych z Chełma w ilości osób 17 wykonujących zawód tylko do 31 maja 2020. Następców zaś nie widać ...
|
![]() |
Nie szkoda wam czasu ?? Nie lepiej pójść i odprawić gusła i zabobony np. u nowego właściciela aut od bezdomnego ??
|
![]() |
Zastanawia Mnie jedno , czy wszyscy w tej kolejce mieli PO 500$ , na gazetki ?
|
![]() |
DOŚĆ!
Odwołać Prezydenta !
Lublin dla mieszkańców a nie dewelokratów!
A gdzie opublikowano treść umowy sprzedaży Górek Czechowskich za 1,23 PLN?
Lublin miasto transparentne!
|
![]() |
30 lat "reform" i Wy ludzie wciąż wierzycie w intencje tych u koryta? Pieniadze to są na multikulti, lgbt, ukraincow, hindusow, zydow....
|
![]() |
Wina tuska za po wszyscy lekarze wyjechali do londynu na zmywak
|
![]() |
pozdrawiam wyborców PiS stojących w kolejce co kochają socjalizm w wydaniu poboznym
|
![]() |
Do WSI to chodzą Kmiotki. Budować na wsiach wille, dawać rodzinom lekarza pomoc domową, kształcić gratis dzieci lekarzy i kolejki chorych w miastach znikną. Taką taktykę stosował i stosują rządy Francji i to już po zakończeniu 2 wojny światowej. Tam też wszyscy chcieli leczyć w Paryżu a prowincja to nie dla nich. Ostatnio rozmawiałem z kolegą rodem ze Lwowa. Osiadł w Marsylii po skończeniu studiów medycznych we Lwowie. Ponieważ Ukraina nie jest w UE nie nostryfikowano mu dyplomu. Rektor Medycy ( studia ) zatrudnił Go w szpitalu klinicznym na nocne dyżury jako pielęgniarza i uczęszczał 2 lata na ostatni rok studiów. Póżniej zdał egzamin końcowy, dostał dyplom i rozpoczął pracę na Korsyce. Po otrzymaniu pomocy rządowej ma się dobrze i nie klepie bajd jak nasi medycy. Szczegolnie Ci od rezydencji. POczytać w staropolskiej encyklopedia co oznacza rezydencję. Ale w Polsce rezydent chce 2 x średnią krajową na start tj. ca 9 tys PLN/m-c. I klepie ile uno robi dobrego. I tak ta bajda trwa od lat.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|