![]() |
Dermatolog przepisał mi taką maść robioną, byłam w kilku aptekach ale nie mają możliwosći robinia kosmetyków na miejscu, znacie jakie apteki w Lublinie które robią takie kosmetyki?
|
![]() |
A jest w Twoim mieście apteka DOZ? Wiem, że oni realizują recepty na takie leki wykonywane na miejscu, mają do tego profesjonalne zaplecze. Ja kilka razy u siebie zamawiałam, więc myślę, że u Ciebie też będzie taka możliwość:)
|
![]() |
no w Lublinie nie jedna apteka DOZ, dzięki za podpowiedź, już recepta u nich zrobiona i mam gotową maść, dosyć szybko mi ją zrobili
|
![]() |
Dziewczyny, a nie wiecie czy w aptece DOZ można też zrealizować receptę na lek wykonany na miejscu, ale chodzi o maść z antybiotykiem.
|
![]() |
Możesz, ale z antybiotykiem poczekasz pewnie kilka dni. Ale na pewno można u nich.
|
![]() |
Ostatnio jest moda na takie typu artykuły handmade i z tego co pamiętam, kiedyś było to bardziej powszechne, że apteki wykonywały różnego rodzju leki, w tym maści czy kremy. Ja też odebrałam wczoraj z DOZ maść wykonaną na miejscu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona niską ceną.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|