![]() |
"A jak chcecie, aby ludzie wam czynili, czyńcie im tak samo i wy." - Ewangelia Łukasza 6:31 Biblia Warszawska _______ wyszukiwarka : " Romowie i Polacy braćmi - Jamaro DAD DADO amaro "
|
![]() |
Kruk krukowi oka nie wydziobie.
|
![]() |
W marszałkowskim tez są już pewnie oznaki mobbingu w pewnych departamentach!
|
![]() |
Fajnie, że jesteście gotowi tylko szkoda, że nie macie ochoty zrobić z tym porządku. My pracownicy też jesteśmy gotowi i na pewno nie odpuścimy. Za dużo przeszliśmy żeby dać sobie spokój. Co to, to nie.
|
![]() |
uprawianie prywaty – powiedziała dyr. Nikiel. Pani nadęta i snobistyczna postawa zauważona już 15 lat temu, pasja arogancji i szkalowania pracowników była pani priorytetem. Prywatę to pani miała ale z donosicielstwa i przymykania oka.
|
![]() |
"Mobbing w sanepidzie?" I to od dawna!
|
![]() |
W wielu urzędach ten sam problem - pisowskie rządy tak sie konczą
|
![]() |
Jednak ma baba szerokie plecy kiedy nic nie robią aż dojdzie do tragedii bo ktoś psychicznie może nie wytrzymać dopiero się wezmą za kontrolę
|
![]() |
"A jak chcecie, aby ludzie wam czynili, czyńcie im tak samo i wy." - Ewangelia Łukasza 6:31 Biblia Warszawska _______ wyszukiwarka : " Romowie i Polacy braćmi - Jamaro DAD DADO amaro "A tobie to chyba cegla spadła na łeb |
![]() |
Chyba to spirala Miejskiej dyrektor Sanepidu, tam to się dzieje...
|
![]() |
Chyba to spirala Miejskiej dyrektor Sanepidu, tam to się dzieje...Przecież ona jest ponad i by się jednej nie dala, a z tego co widać to tam tych mibbingowanych osób jest więcej, także tam jest większy problem. No i dobrze jak wredna to won, tylko z tego co widać to jest pupilkiem wyżej bo się za nią nie biorą. Przecież ona chyba winna już być dawno na emeryturze, mało jej jeszcze. |
![]() |
Ktoś może w końcu zajmie się i łęczyńskim oddziałem, w Milejowie chałda śmieci pod cmentarzem...
|
![]() |
Nie jestem z branży ale wystarczyło mi pierwsze zdanie "pracuję tu już 30 lat". Nasuwa mi się taka scena z filmu "nie mamy pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi" A swoją drogą konkursy na dyrektorów takich ciepłych posadzek powinny być rozpisywane z urzędu np.co 5 lat.
|
![]() |
A W Puławach też nie najlepiej, inspektorzy chyba siedzą w biurze, w sklepach brud szczególnie mięsnych , brak przestrzegania u ekspedientek podstawowych zasad GHP, skandal
|
![]() |
solidarnosc miesza od zawsze i gdzie tylko może wsadza swoich na stołki. to nic że nie mają kompetencji..
|
![]() |
sprawdzic i przeswietlic sanepid w Opolu Lub ale szczegolowo
|
![]() |
we wszystkich znanych mi Sanepidach od lat na kierowniczych stanowiskach siedzą stare komuchy,zeteselowcy lub ich rodziny.czas zrobić "wszyscy won".a przede wszystkim w Lublinie
|
![]() |
Jak pod każdym cmentarzem w województwie a nawet kraju.
|
![]() |
Ktoś kto miał do czynienienia z łęczyńskim sanepidem wie najlepiej jak "super" działa i w jakim tempie
|
![]() |
Czekają aż sprawa ucichnie bo nie mają ochoty zrobić z tym porządku. To człowiek PiSu (przynajmniej póki PiS u władzy) dlatego będą udawać, że nie ma problemu.
Dobrze, że ludzie nie odpuszczają, trzymam kciuki.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|