ja wolę jak bada mnie lekarz mężczyzna - jak chwyci za pierś to czuję że zdrowie powraca.
|
|
Wspaniała wiadomość! Oby dzięki temu udało się pomóc jak największej liczbie osób!
|
|
A co POWIEDZIEĆ KOBIETOM, które zachorowały dwa, trzy, cztery lata temu??? Najpierw jeszcze za PO odmawiano refundacji pertuzumabu, ale za PiS tez to trwalo az cztery lata, można było go stosować pertuzumab pełną ręką. Moją mamę radiolog MPostolski z Centrum Miłej obserwował i czekał z podejrzanym mikrozwapnieniem ponad rok! Dal na biopsję cienkoigłową do kolejnej z sitwy. A dzis nie wykonuje się wtedy cienkoiglowych tylko nowoczesną gruboiglową. Wreszcie w szpitalu przy Madalińskiego w Wwie najpierw bezczelnie, ze to pewnie nie rak i dr hab. miał ferie wiec operacja przesunieta o dwa miesiące. Okazalo się, ze rak Her. Nawet nie informowali onkolodzy, że można płatnie zastosować pertuzumab, nawet nie neoadjuwantowo a w skojarzeniu z herceptyna iles dawek. Granda. Ile przez zle decyzje niepewności.
|
|
Czy potrzebujesz pożyczki na lepsze życie lub pomoc finansową, pożyczki? Oferujemy wszelkiego rodzaju kredyty, jeśli jesteś zainteresowany wiadomość nam więcej szczegółów (Via email: bj6325221@gmail.com)
|
|
Pożyczki w ciągu 24 godzin dla całego kraju.
Prywatna firma pożyczkowa jest czynna 24 godziny, 7 dni w tygodniu. Udzielimy pożyczek przez Internet do 800 tys. Zł na okres do 360 miesięcy szybko i bez zbędnych formalności, a nawet bez wychodzenia z domu. Raty od 350 PLN, wystarczy wyciąg z rachunku lub wyciąg, całkowicie online - klient otrzymuje pieniądze nawet w 1 godzinę!
leni.bolkova01@gmail.com lub WhatsApp: +420608987486
Pożyczki w ciągu 24 godzin dla całej Polski.
Mamy dla Ciebie najnowsze oferty pożyczek 24/7. Jeśli zastanawiasz się nad zaciągnięciem pierwszej lub nowej pożyczki online, ale nie wiesz, którą wybrać, dobrym pomysłem jest skorzystanie ze sprawdzonego źródła. Sprawdź pożyczki oferowane przez nas za pośrednictwem adresu e-mail: leni.bolkova01@gmail.com lub WhatsApp: +420608987486, 7 dni w tygodniu i złóż wniosek.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|