Arogancja PiSowskiej władzy sięga zenitu. Dziwi mnie tylko, że Polacy się na to godzą...
|
|
W latach 80tych komunistyczni kumple ZNPowca Broniarza zmuszali wielu uczniów w tysiącach szkół do zbierania stonki na polach samorządowych komunistycznych kacyków. Nie widzę nic złego w propozycji obecnego ministra np. wobec leniuc***ących nauczycieli w-f...
|
|
W latach 80tych komunistyczni kumple ZNPowca Broniarza zmuszali wielu uczniów w tysiącach szkół do zbierania stonki na polach samorządowych komunistycznych kacyków. Nie widzę nic złego w propozycji obecnego ministra np. wobec leniuc***ących nauczycieli w-f...Skoro można było przetestować górników, to czemu nie nauczycieli? Ich zdrowie ma wpływ na zdrowie naszych dzieci. No ale jeśli ty może, jak twój guru, dzieci nie masz, to i problemu nie rozumiesz... |
|
W latach 80tych komunistyczni kumple ZNPowca Broniarza zmuszali wielu uczniów w tysiącach szkół do zbierania stonki na polach samorządowych komunistycznych kacyków. Nie widzę nic złego w propozycji obecnego ministra np. wobec leniuc***ących nauczycieli w-f...Jako uczeń podstawówki w latach 80-tych sadziłem drzewka w lesie,zbierałem jabłka w PGR-owskim sądzie,czy porządkowałem cmentarz Legionistów. Tak Legionistów nie Armi Czerwonej jak się by mogło wydawać płatnym trollem. Nie wstydzę się tego,tym bardziej przed takim pustakiem,co nie szanuje pracy nauczyciela. |
|
Jaki jest sens robienia testów (wymazów) dla nauczycieli, którzy siedzą w domu i nie wychodzą tylko wysyłają prace dla uczniów, ewentualnie przez komputer czasem się skontaktują? Już lepiej robić pracownikom sklepów. Dlatego testuje się tych którzy potencjalnie mogą zakażać, mających kontakty z innymi zakażonymi lub wjeżdżającymi z zagranicy, oczywiście każdą wypowiedź ministra można zmanipulować.Naprawdę nie dotarła do ciebie informacja, że PiSowski rząd pozwolił na uruchomienie złobków, przedszkoli i szkół (tu tylko dla klas nauczania początkowego) mając w d*pie zdrowie naszych dzieci? Mierzenie temperatury na wejściu nie daje praktycznie nic, bo osoba chorująca bezobjawowo może zarażać, a gorączki nie ma. Tak więc już nie wszyscy nauczyciele pracują zdalnie. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|