![]() |
Zajeb... a ci najważniejsi na nartach, bo taaaki był spokój.
Wygląda na to, ze tylko ta szefowa sanepidu była na miejscu ha ha. Pięknie
|
![]() |
A poseł Czarnek chwali się bo w innych krajach Europy więcej chorych. Oj biedny człowieku nawet Szumowski mówi że zarażonych jest dużo tylko nie zdiagnozowanych. Lans na tragedii cały pis
|
![]() |
Powiat lubelski... czyżby Niedrzwica i okolice ???
|
![]() |
Niedrzwica czy Bełżyce?
|
![]() |
Jeśli ktoś myśli że to sobie się samo skończy to żenuła , nie potrafią ogarnąć HIF od 40 lat a tam trzeba wsadzić ***a a nie kichać w knajpie
|
![]() |
Rozsiał Pawełek znakomicie
|
![]() |
Z uczelni prawdopodnie bo to tam ktoś przywiózł koronika
|
![]() |
Jak ktoś wie skąd ten zakazony z powiatu to niech napisze? W Niedrzwicy podobno zrobili 800 testów Wszystkim ze szkoły i wszystkie negatywne.. Koledzy syna zakażonego też podobno nie zarazili się a więc to prawdopodobnie pacjent 0 przywiózł wirusa..
|
![]() |
Jak ktoś wie skąd ten zakazony z powiatu to niech napisze? W Niedrzwicy podobno zrobili 800 testów Wszystkim ze szkoły i wszystkie negatywne.. Koledzy syna zakażonego też podobno nie zarazili się a więc to prawdopodobnie pacjent 0 przywiózł wirusa..Wszystkim że szkoły czyli komu? Chyba nie wszystkim uczniom, bo mojemu dziecku nie i do sąsiadów też nie widziałem żeby ktoś przyjeżdżał. Na całej ulicy nie widziałem karetki a dzieci tu sporo. |
![]() |
To chyba jednak nie Pawełek rozniósł tylko Pan Biznesmen przywiózł do Niedrzwicy wirusa po swoich kontaktach biznesowych..
|
![]() |
To znowu Niedrzwica Duża
|
![]() |
U mnie też nikt dzieciakom testów nie robił
|
![]() |
Mam info ze kolegi synowi zrobili testy i musi być na kwarantannie nawet policja przyjeżdżała sprawdzać czy dziecko jest w domu.. Czy ktoś ze szkoły z Niedrzwicy to może potwierdzić?
|
![]() |
SWIDNIK miasto cudow.
|
![]() |
LUDZIE LEPIEJ ZACZNIJCIE SIĘ MODLIĆ ŻEBY JAK NAJSZYBCIEJ WYNALEŹLI SKUTECZNY LEK NA KORONAWIRUSA BO W PRZECIWNYM RAZIE ZABRAKNIE NAM TRUMIEN. TAKIE MAM WNIOSKI PO TYM JAK JAK WIDZĘ I SŁYSZĘ JAK POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA JEST PRZYGOTOWANA DO WALKI Z WIRUSEM I JAK JEST ZAOPATRZONA. ALE WEDŁUG PISU WSZYSTKO JEST OK.
|
![]() |
14-03-2020 (09:22) Centrum Obsługi Administracji Rządowej ogłasza przetarg. Chodzi o 280 limuzyn
Rząd Mateusza Morawieckiego planuje zakup nowych aut, a kolejne chce wynająć. Samochody trafią do ministerstw i niektórych urzędów np. KNF. Limuzyny muszą być specjalnie wyposażone. A jednak nie respiratory. Są priorytety... Fałszywa flaga czy inna szmata? Centrum Obsługi Administracji Rządowej ogłosiło przetarg na zakup 210 luksusowych limuzyn, z czego 26 ma być elektrycznych. Kolejne 70 samochodów ma być wypożyczone.
|
![]() |
Dyrektorze Mpk Kraśnik my tylko dbamy o nasze życie i naszych bliskich cały świat o to walczy a pan dręczy pracowników o drobne przewinienia zapewniam jeśli przetrwamy bedzie pan miał okazję się wykazac
|
![]() |
JEST ZLE! Kiedy wkoncu to zrozumiecie? Jak ktoś z waszych bliskich umrze? Bo nie będzie dla niego Respiratora? Nasi lekarze biją na alarm, że NIEMA WYSTARCZAJACEJ LICZBY RESPIRATOROW! Może być taka sytuacja jak dziś we Włoszech że podłącza się młode osoby zamiast starszych ludzi! Gdyż są bardziej wartościowe dla społeczeństwa.
|
![]() |
Szef WHO: Sama izolacja nie wygasi epidemii. „Testujcie, testujcie, testujcie”
|
![]() |
Szef WHO: Sama izolacja nie wygasi epidemii. „Testujcie, testujcie, testujcie”
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|