POD KOŚCIOŁAMI dzieci wyżebrały w mrozie setki milionów - to niech Jooreczek wykłada kasę i kupuje chorym te respiratory !!!PODŁY SZATANIE TY.... PRZYJDZIE PO CIEBIE NIEDŁUGO KOSTUCHA..... JUŻ WIĘCEJ ZŁA NIEBEDZIESZ CZYNIŁ.
![]() |
|
![]() |
Gdzie jest teraz Jurek 0. ? Gdzie są zebrane przez dzieci miliony? gdzie ta słynna pomoc szpitalom i wsparcie? Zastanawiające jak szybko znika ktoś,kto chce ratować i zabawić świat! I jak mało ma do zaoferowania w sytuacji wymagającej wsparcia finansowego dla chorych i szpitali. Brawa tym co obstawiali tego konia!Przecież WOŚP uratowała życie wielu tysiącom Polaków. Dzieciom... Całe rodziny brały udział w zbiórce. Jak moza być takim bandyta który wysmiewa Owsiaka i innych ludzi? Jesli chodźi o respiratory to rząd ich nie zakupił jak była pora! To jest faktem. Niedługo tutaj będą tysiące zachorowań! I co robią? |
![]() |
siosrzenica pracuje w szpitalu w kraśniku i mówiła że nie ma ani masek i rękawiczek dla pielegniarek może sanepit bedzie widział otym
|
![]() |
Co my byśmy zrobili bez sprzętu medycznego od Owsiaka, bez tych miliardów z Unii Europejskiej na walkę z koronawirusem? Okazuje się, że to, czego pisowska mentalność nienawidzi od zawsze, w czasach kryzysu będzie niezbędne. Niestety, ignorancja jest silniejsza nawet od wirusa.
|
![]() |
Potwierdzam w zwykłych szpitali brakuje maseczek nie mówiąc już o kombinezonach /fartuchach ochronnych. W dzisiejszych czasach to jest śmiechu warte... aaa wiem też że sama policja jest zabezpieczona aż głowa mała .... ponoć miało nie być państwa że steropianu i dykty jak PiS dojdzie do władzy. Tylko nie gadajcie mi że to wina Tuska bo Tuska nie ma już od tyłu lat a rządzicie już od 6 lat...
|
![]() |
powiat lubelski? a co to takiego? z tego co wiem jest województwo lubelskie które dzieli się na powiaty...nie ma powiatu lubelskiego!
|
![]() |
Jest powiat lubelski
|
![]() |
Jest powiat lubelskiNo i zniszczyłeś jego uporządkowany świat ;-) |
Strona 7 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|