![]() |
Nie zamykać kościołów? Porażająca nauczka o koronawirusie z Korei. Chora poszła na mszę...ile osób zraziła ...bezwzgledność biskupów nie zna granic ...jako katolik dzisiaj podjąłem decyzję o apostazji...
|
![]() |
Powiedzcie z jakiej miejscowości w lubelskim. Czy to kolejny z Niedrzwicy? Taka informacja jest konieczna aby chronić pozostałych mieszkańcow
|
![]() |
Dlaczego nie podają z jakiego miasta konkretnie jest zakazony?
|
![]() |
Galerie zamknąć!
|
![]() |
Dlaczego zataja się skąd jest zakażony, powinno się od razu podawać żeby poddać kwarantannie kolejne osoby przecież w takim trybie działania za chwilę większość populacji będzie zarażona??? Rząd przygotowany??? Do czego, wszystkie instytucje po kolei zawodzą, począwszy od sanepidu z którym miał kontakt pacjent z Niedrzwicy... o ile doczekamy rozliczymy przy urnach rząd za tą sytuację...
|
![]() |
Dzwoniłem do sanepidu w dniu wczorajszym po powrocie z zagranicy. Otzrymałem informacje testów nie robimy proszę się obserwować. To wszystko. Wiec juz po zamiatane. Tyle w temacie.
|
![]() |
Nie zamykać kościołów? Porażająca nauczka o koronawirusie z Korei. Chora poszła na mszę...ile osób zraziła ...bezwzgledność biskupów nie zna granic ...jako katolik dzisiaj podjąłem decyzję o apostazji...[/quote] czy pójdziesz czy nie to zawsze twoja decyzja [quote]Dzwoniłem do sanepidu w dniu wczorajszym po powrocie z zagranicy. Otzrymałem informacje testów nie robimy proszę się obserwować. To wszystko. Wiec juz po zamiatane. Tyle w temacie.jakby każdego wracającego z zagranicy mieli badać to by całkowice sparaliżowało system..... |
![]() |
LUBELAKI CEBULAKI!!!!
|
![]() |
Siedźcie, kvrwa, w domach, a nie się pętacie. W sklepach czarno, na ulicach czarno. Klepiecie: "zamknąć galerie", "zamknąć sklepy", zamknąć to, zamknąć tamto. Sami się zamknijcie w domach i siedźcie na dvpach.
|
![]() |
Mieliście informować społeczeństwo rzetelnie Więc to społeczeństwo chce wiedzieć skąd pochodzi ta osoba. Czy dziennikarze DW czekają na informacje z innych gazet i powielają to co usłyszą? To nie jest profesjonalnie działanie tylko amatorszczyzna podobna do działań UM i UW w sprawie koronawirusa
|
![]() |
Nie masz co panikować. Ale jak możesz nie wychodź do ludzi. Najgorsi są ci co celowo prowokują zarażanie innych bo wrócili z zagranicy i chwalą się w internecie. Ludzie odrobinę samodyscypliny. Dobrze powiedzieli w sanepidzie. Nie dajmy się zwariować.
|
![]() |
Sprawka zwoła kolejną konferencję pogada coś tam coś tam jak niegdyś jego partyjną koleżanka. Przekona że pacjent zero nadal żyje i tyle jego działań. Najśmieszniejsze i najbardziej żałosne zarazem jest to politykierstwo. Powsadzać wszędzie miernoty partyjne na synekury byle kasa była a jak co do czego przyjdzie pierwszy lepszy kryzys to wszyscy bezradni. Zrozumcie ludzie wreszcie że nasz kraj nie jest przygotowany na takie początki nawet o tandemie nie mówiąc. Kto ma w rodzinie lub wśród zaufanych znajomych lekarzy ten wie jakie są fakty.
|
![]() |
Ofiarą koronawirusa padnie również UE. Tyle było kłapania ozorem o tzw. praworządności, a gdy przyszło realne zagrożenie, nagle cicho sza! Gdzie w tym wszystkim jest Unia Europejska!?
|
![]() |
nie wychodź z domu. Nie jedz, nie pij, nie sraj, nie otwieraj okien, nie pij wody... najlepsza recepta na tego chińskiego wirusa :)
|
![]() |
Zamknąć granice, wszystkich przyjeżdzających na 14 dniowa kwarantanna, Izrael nie ma z tym problemu, zakaz przemieszczania między miastami ii dopiero wtedy walka z wirusem . Teraz każdy jeździ gdzie chce chodzi gdzie chce ludzie sami to g..no roznoszą.
|
![]() |
Co pozamiatane ,rozumu nie masz siedż na d....e i koniec kropka
|
![]() |
Kin jest kolejny chory?
|
![]() |
wirus jak makaron. chińczycy go wynaleźli włosi rozpowrzechnili
|
![]() |
Skąd był zakażony!? podajcie to!