Niedługo czeka mnie operacja laserowa oczu będę ją miała przeprwadzaną w Centrum Mikrochirurgii Oka w Katowicach, z jednej strony trochę się boję a z drugiej nie mogę się już doczekać, może ktoś z was miał przeprowadzany ten zabieg, jakie są wasze doświadczenia? Uspokaja mnie tylko fakt że będę pod dobrą opieką.
|
|
Najlepsi optycy i zakłady w Lublinie:
http://www.optyk.l-n.pl
Z optyką za pan brat :)
|
|
Optomed w katowicach jak dla mnie. Doktor Jaworski, bardzo dobry człowiek
|
|
Dokładnie z tak poważną operacje powieżyłbym tylko jemu, doktor Piotr Jaworski to dobry specjalista.
|
|
Ale pamiętaj, żeby nie robić operacji dwóch oczu za jednym razem. bo moga byc komlikacje.
|
|
Jesteście pewnie, co do nieszkodliwości takiej operacji? Ja bym się jednak obawiała powikłań. Trochę się w internecie naczytałam o problemach ze zmianą ostrości czy pogorszeniem wady. Może podyskutować na ten temat, bo o tym zwykle się nie mówi? Wszyscy tylko zachwalają laserową korektę wzroku, ale warto wiedzieć też o nieprzyjemnych skutkach.
|
|
Dokładnie z tak poważną operacje powieżyłbym tylko jemu, doktor Piotr Jaworski to dobry specjalista.Czy chodzi wam dokladnie o tego lekarza? http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/piotr-jaworski,8065/okulista/chorzow-katowice-siedlce/ |
|
Może cos znajdziecie
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/chirurg-ogolny/
|
|
podbijam. Interesuje mnie jakaś klinika w Poznaniu. Żeby było bezpiecznie i skutecznie!
|
|
Ja poddałem się takiemu zabiegowi w Krakowie, jestem bardzo zadowolona z przemiłego personelu i fachowej obsługi. Mój zabieg wykonywał dr. Januszewski w swoim gabinecie na http://januszewskiokulista.com.pl/inne.html
Ostatnio edytowany 9 grudnia 2015 r. o 19:29
|
|
jest klinika optegra w poznaniu gdzie własnie m.in wykonuje się właśnie zabiegi laserowej korekcji wzroku . ja własnie dośc długo się nad tym zastanawiałam i podjęłam juz decyzje tymbardziej ,ze znalazłam ofertę na grouponie optegry dotyczącej laserowej korekcji wzroku a dokłądniej to : ***s://***groupon.pl/deals/optegra-10. musze jeszcze tylko wybrac się na wizytę . i potem zobaczymy ;)jak przejde badania kwalifikacyjne
|
|
Uważam ,ze operacja laserowa wzroku , jeśli chodzi o decyzję korekcji wady wzroku uważam za bardzo dobrze podjętą . Miałam zabieg Lentivu . Na taki zabieg sie zdecydowałam , ponieważ wystęouje tutaj zmniejszone ryzyko zespołu suchego oka ( , który doznałam niesttey przy noszeniu soczewek ) . Po tym zabiegu świetnie się czułam i jest całkowicie bezbolesny ;)
|
|
jak się trzeba przygotować do takiej operacji? mam niedługo kwalifikację i lekarz mi kazał nawilżyć oczy jak się da najbardziej, jakie krople będą dobrze działały?
|
|
BeMyBaby - polecasz ten zabieg? pytam bo widziałam ofertę optegry na Gruponie i jest to dobra cena!
|
|
Hej . Jak chcecie nawilżyć oczy to po prostu musicie mieć dobre krople nawilżające gałkę oczną . Jest Thealoz Duo albo Hyabak . To sa najlepsze krople do nawilżania oczu . Moja córka nawet która miała oparzoną gałkę oczną właśnie miała te krople thealoz nawilzanie . Co do samej Optegr , to ja już jestem po zabiegu . Zakupiłam na grouponie Optegry i generalnie w dość szybkim czasie miałam laserową korekcje wzroku Lentivu . Bardzo polecam . Bo zabieg jest bardzo krótki , bezbolesny . I szybko wraca się do życia codziennego :)
|
|
warto oczy przed kwalifikacją dobrze nawilżyć, ja tak zrobiłam przed moją, przdz parę tygodni zakraplałam hialeye free complex, te krople też przeciwzapalnie działają i jak już nawet przeszłam zabieg to dosyc szybko wzystko się wygoiło
|
|
no a ja czekam na ten zabieg i szczerze mówiąc nie moge się doczekać kiedy nie będę musiała nosić okularów! no i zaoszczędziłam bo też kupiłam zabieg na Gruponie! |
|
Ja jeszcze nie wiem czy będe musiała nawilżać oczy czy nie . Co do kropli to ja mam thealoz duo , kosztuja one około 30 zł ( czasem mnie oczy pieką dlatego je używam) . co do laserowej korekcjiw zroku , ja również wybieram sie na zabieg , ale na zabieg Lasek w Optegrze . Jest jakaś promocja letnia teraz gdzie na jedno oko płacicie tylko 999 zł więc to się na prawde bardzo opłaca .jest też promocja na wizytę , chyba jakoś 169 zł
|
|
W Warszawie także znajdziemy dobre kliniki okulistyczne.
|
|
czy po takiej operacji może oko być bardziej wysuszone? już teaz mam problmeu z suchymi oczami i boję się że nawet do zabiegu mnie nie zakwalifikują, da się do tego jakoś przygotowac?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|